06 / 05 / 2024

Eskişehir Kütahya Afyon Burdur Antalya hızlı tren

Eskişehir Kütahya Afyon Burdur Antalya hızlı tren

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'da konuşma yaptı. Yıldırım, Kütahya'ya 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. 2 bin 200 yeni konut yapılıyor'' diye konuştu.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Eskişehir'de 17 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 17 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Eskişehir'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Eskişehir 6. İcra Dairesi, Odunpazarı İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 242 bin 840 TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de öğrenciler kiralık ev bulamayabilir!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan (TEMFED) Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yapıldı. Kentte azalan inşaat üretimi nedeniyle, kiralık ev bulunmasının güçleşeceği ifade edildi. 

Eskişehir Kütahya Afyon Burdur Antalya hızlı tren Haberi

Eskişehir Kütahya Afyon Burdur Antalya hızlı tren

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'da yaptığı konuşmada, "Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına taşımak için siyasetteyiz. Hizmet ve eser siyaseti yapıyoruz" dedİ.


Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasında şunları kaydetti:


"KANDİL'iNİZ SÖNECEK, FETO HESAP VERECEK"


Memleketimizi sizlerle el ele vererek düzlüğe çıkardık. Önümüze çıkan engelleri aşa aşa sizinle yaptık. En son da 15 Temmuz'da yaptık. Darbecilere, alçaklara geçit vermediniz. Allah sizden razı olsun. Ak parti hizmet yapmasın, bu milletin gönlünü fethetmesin diye çalışıyor. Onlar üretmek için değil ürettirmemek için çalıştılar. Milletin de onlardan bir umudu, beklentisi yok. İstedikleri kadar hayır diye bağırsınlar, Kütahya biliyor ne yapacağını.Kütahya milletin adamlarının yanında saf tuttu. 2007 referandumunda yüzde 81 EVET dediniz. Kütahya, Pazar günü yeni bir destan yazmaya hazır mı? Kütahya her zaman bizim baştacımız. PKK, FETÖ hayır diye...