02 / 07 / 2024

Eskişehir LÖSEV bürosu açıldı

Eskişehir LÖSEV bürosu açıldı

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu Meltem Namdar Durulgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, LÖSEV'in 18 yıldır hem lösemili çocuklara hem de yetişkin hastalara her konuda yardımcı olduğunu söyledi.

Eskişehir’de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdığını duyurdu. Buna göre, Gündoğdu’dan başlayan dönüşüm için “Kat Karşılığı Yapım İşi İhaleleri” uzlaşma görüşmeleri tamamlanarak, uygulama aşamasına geçildiği açıklandı.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Eskişehir Büyükşehir'den 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Işıklar Mahallesi, 1121 ada 230 parselde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir OSB'de 8 ayda 37 yatırımcıya arsa tahsis edildi!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), yılın 8 ayında 37 yatırımcıya 765 bin metrekare arsa tahsis edildi. OSB'ye ait 32 milyon 406 bin metrekare alanda faaliyette bulunan 642 tesiste 45 bin kişi istihdam sağlıyor.

Eskişehir Büyükşehir'den 23 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 23 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir OSB'de yapılması planlanan demiryolları TBMM'de!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinden Hasanbey Lojistik Merkezi ve Bursa Gemlik Limanına yapılması planlanan demiryolları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Eskişehir LÖSEV bürosu açıldı Haberi

Eskişehir LÖSEV bürosu açıldı

Amaçlarının Türkiye'nin her yerinde hizmet vermek olduğunu belirten Durulgan, şöyle konuştu:


"Eskişehir irtibat ofisimiz faaliyete geçti. Gönüllülerimizden ve bağışçılarımızdan yardımlarınızı bekliyoruz. Pek çok etkinlik ve faaliyet planlıyoruz. Bunlarla ilgili kampanyalarımız ve gönüllülerimizle birlikte adımızı duyurmaya başlayacağız. 26 Aralık Cumartesi günü lösemi tedavisi tamamlanmış maske atacak çocuklarımızla birlikte hem yeni yılı kutlayacağız hem de gönüllülerimizle birlikte maskelerini atacağız."


LÖSEV'de gönüllü olarak çalışan Özkan Semiz ise LÖSEV'in etkinliklerine katıldığını ve löseminin ne olduğunu topluma anlattığını kaydetti.



Eskişehir...