16 / 05 / 2024

Eskişehir Porsuk Kapalı Spor Salonu

Eskişehir Porsuk Kapalı Spor Salonu

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tuna Porsuk'ta yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Eskişehir Millet Bahçesi 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Millet Bahçesi Millet Bahçesine Ait Kapalı Otopark ve Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ODE Yalıtım Eskişehir'de üretime başladı!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında üretime başladı. Firma, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna yükselecek.

Eskişehir kentsel dönüşümle değerlenecek!

Hayata geçirdiği projelerle Eskişehir adının dünya çapında duyulmasını sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Porsuk Nehri kenarında yeni bir Eskişehir ortaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Eskişehir Sümer mahallesine park müjdesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sümer Mahallesi Yusufeli Sokak ile Evliyagil Sokak’ın kesiştiği ve Porsuk Çayı’nın kenarına kadar uzanan 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen park çalışmaları hızla devam ediyor.

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. Taşınmazın ihalesi kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.

Eskişehir kentsel dönüşüm projeleri Brüksel’e örnek oldu!

Türkiye’de olduğu kadar başka ülkelere de esin kaynağı olan Eskişehir’in Porsuk Çayı Düzenlemesi Projesi’nin Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel'de uygulanacak olması, Brüksel’de yaşayan Türk vatandaşları tarafından gururla karşılandı.

Eskişehir'in Porsuk Çayı Düzenlemesi Projesi Avrupa'ya örnek oluyor!

Türkiye' de olduğu kadar başka ülkelerde de esin kaynağı olan Eskişehir'in Porsuk Çayı Düzenlemesi Projesi'nin uygulanacak olması Brüksel'de yaşayan Türk vatandaşları tarafından gururla karşılandı.

Küpeliler Eskişehir'e 135 milyon dolarlık çimento fabrikası kuruyor!

Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek...

TOKİ Eskişehir Karapınar Vadisi'nde kura çekilişi bugün!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ortaklığıyla inşa edilen Karapınar Vadisi Projesi'nde kura çekilişi bugün saat 09.00'da Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda yapılıyor...

Eskişehir, şehircilik uygulamaları yurtdışına örnek!

Anderlecht Belediye Başkanı Gaetan Van Goidsenhoven, Eskişehir ziyaretinde yerinde inceleme fırsatı bulduğu Porsuk Çayı Projesi’ni ve İki Eylül Caddesi’nin düzenlemesini Anderlecht’teEs hayat geçirmek istediklerini belirtti.

TOKİ Eskişehir Vadişehir'de 165 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Eskişehir – Vadişehir 3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Eskişehir'de 3 milyon 691 bin TL'ye satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sultandere Köyü, 276 ada, 1 ve 2 nolu parselleri, 281 ada, 2 nolu parseli, 299 ada, 1 nolu parseli ve 315 ada 3 nolu parselde yer alan toplam 5 arsayı satışa sunuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir Porsuk Kapalı Spor Salonu Haberi

Eskişehir Porsuk Kapalı Spor Salonu

Vali Tuna, yaptığı incelemeler sırasında, Odunpazarı Sivrioğlu Konağı Gençlik Merkezi, Yenikent Mahallesi Diş Hastanesi yanındaki inşaatı devam eden yüzme havuzu ve 3 bin kişilik kapalı spor salonu, Porsuk Spor Salonu yanında inşaat çalışmaları süren Gençlik Merkezi ile yenileme çalışmaları son aşamaya gelen Porsuk Kapalı Spor Salonu'nu gezdi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tuna, tesislerin tamamlandığında Eskişehir'de spor adına daha da güzel başarıların olacağına inandığını belirtti. Vali Tuna, tesislerin sadece sporcuların değil, her yaştaki vatandaşların da faydalanacağı önemli yatırımlar olduğunu vurguladı.


Fiziksel aktivitenin artırılması için sporun önemine değinen Vali Güngör Azim Tuna, giderek artan hareketsiz yaşamın beraberinde getirdiği sağlık sorunlarının sporla aşılabileceğini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik...