02 / 05 / 2024

eskişehir stadı inşaatı ne zaman bitecek

eskişehir stadı inşaatı ne zaman bitecek

Yeni stadımızın inşaatı sürecin yoğun çalışmalarına devam eden Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu, dün AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ ve şantiye görevlileri ile yeni stat alanında incelemelerde bulundu.

Eskişehir stadının inşaatı Kasım'da bitecek!

Eskişehir'de yapımına devam edilen 35 bin kişi kapasiteli stadyum hakkında Murat Karayel "Bu senenin sonuna doğru ekim-kasım ayları gibi stadımızı teslim etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Deprem uzmanından Eskişehir için flaş uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Altunel yaptığı açıklamada Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi binasının da içerisinde yer aldığı Meşelik Kampüsü’nde olduğu belirtilen fay hattı hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Altunel2in açıklamaları...

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 71 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de inşa edeceği 71 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

eskişehir stadı inşaatı ne zaman bitecek Haberi

eskişehir stadı inşaatı ne zaman bitecek

Başkan Vekili Ahmet Yalçın ve İdari Asbaşkan Yardımcısı Mehmet Ari'nin da katıldığı incelemelerde, projede yapılması düşünülen revizyon ve değişiklikler yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Yeni stadımız ve üzerinde yapılacak proje değişiklikleri için yoğun olarak mesai harcadıklarını belirten Hoşcan "Sadece maç günlerinde değil 365 gün yaşamasını düşündüğümüz yeni stadımız için planladığımız proje değişiklikleri ve revizyonlar konusunda Sayın Vekilimiz Salih Koca, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ ile görüşmelerimiz yoğun olarak devam ediyor. Bu değişikliklerin onaylanmasını bekliyoruz, böylece yeni stat projemiz daha verimli bir hal alarak isteklere daha iyi cevap verecek" dedi. 


Eskişehir Yenigün...