05 / 05 / 2024

eskişehir stadı zemin çalışmaları ne zaman başlıyor

eskişehir stadı zemin çalışmaları ne zaman başlıyor

Eskişehirspor Kulübü Amatör Branşlar ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arı, yeni stat için zemin çalışmalarının bu ay başlatılacağını bildirdi.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Eskişehir Millet Bahçesi'nin plan notları değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkılan Eskişehir Atatürk Stadı’nın bulunduğu 52 bin 270 metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi projesinde yapılaşmaya yol açacak plan notları değiştirildi.

Eskişehir Millet Bahçesi için ne kadar harcanacak?

Eskişehir Atatürk Stadı yerine millet bahçesi yapılacak. Bugüne kadar millet bahçesi için 48 milyon 250 bin lira harcanacağı iddia edildi...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

TOKİ Eskişehir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

eskişehir stadı zemin çalışmaları ne zaman başlıyor Haberi

eskişehir stadı zemin çalışmaları ne zaman başlıyor

Eskişehirspor Kulübü Amatör Branşlar ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arı, yeni stat için zemin çalışmalarının bu ay başlatılacağını bildirdi. Arı, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yapımı süren stadın koltuk dizaynını taraftarın seçimine göre belirlediklerini kaydetti. Koltuklar için taraftar arasında oylama yaptıklarını, kullanılan 13 bin 554 oyun, 5 bin 785'ini alan dizaynı seçtiklerini aktaran Arı, "Bu ay zemin çalışmaları da başlayacak. Bütün olay çatının bitmesiyle ilgiliydi. Hızlı bir şekilde stadyum için çalışmalar devam ediyor" dedi. 


Eskişehirspor yöneticisi, Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında stat ışıklarının sönmesi ve jeneratörlerde yaşadıkları sorunu da şöyle anlattı: "Biz maça başlarken Türkiye Futbol Federasyon'unun talimatıyla ve yayıncı kuruluşun isteğiyle jeneratörleri bir saat önce çalıştırıyoruz. Ancak jeneratörün aşırı ısınması nedeniyle, kendini güvenliğe alabilmek için...