11 / 05 / 2024

eskişehir Tarihi Odunpazarı hamam restorasyonu

eskişehir Tarihi Odunpazarı hamam restorasyonu

Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren Hamam ve Hamam Müzesi ile Sanat Sokağı'nda incelemelerde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı. 

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Yassıhöyük Mahallesi, 109 ada 1 parselde yer alan fabrika ve arsasını 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, 75. Yıl Mahallesi, 19564 ada 6 parselde yer alan fabrikayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 22.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Eskişehir 2. Satış Memurluğu, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Sultandere mahallesi, 505 parselde yer alan arsayı 22 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir il, Odunpazarı ilçe, Kanlıpınar mahallesi, 133 ada, 6 parselde kayıtlı bahçeli kargir idare ve fabrika binasını 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Yassıhüyük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

ÖİB Eskişehir Odunpazarı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün satışı onaylandı..

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Eskişehir Odunpazarı gelişme konut alanı imar planı onaylandı!

Maliye Hâzinesine ait Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Sultandere mahallesi gelişme konut alanı imar planı onaylandı..

eskişehir Tarihi Odunpazarı hamam restorasyonu Haberi

eskişehir Tarihi Odunpazarı hamam restorasyonu

Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren Hamam ve Hamam Müzesi ile Sanat Sokağı'nda incelemelerde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, inşaat çalışmalarını yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını kaydederek, Hamam Müzesi ve Sanat Sokağı'nın Tarihi Odunpazarı Bölgesi'ne sosyo-ekonomik açıdan büyük katkı sağlayacağını belirtti. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir turizminin kalbi konumunda olan Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde Kentsel Gelişim Projesi kapsamında Hamam ve Hamam Müzesi ile Sanat Sokağı çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Eskişehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; çalışmalar tamamlandığında Odunpazarı'na büyük hareketlilik getirecek alanlar sayesinde Eskişehir turizmi yeni bir cazibe alanı daha kazanacak. İnşaat çalışmalarını inceleyen Yılmaz Büyükerşen, çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı. 

Büyükerşen "Şehrimiz özellikle iç turizmde her yıl on binlerce yurttaşımız tarafından ziyaret...