19 / 05 / 2024

Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları ne zaman

Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları ne zaman

Daire fiyatlarının 88 bin 436 TL'den başlangıç gösterdiği Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ'de 6 adet konut satılıyor. Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda 8.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Eskişehir 3. Satış Memurluğu Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 8 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

Reysaş GYO Eskişehir'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir'de yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 924 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 20.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 589 bin 132 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları ne zaman Haberi

Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 632 konutluk Eskişehir Vadişehir 3. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 6 adet konut; Alt Gelir Grubu Şartları aranmaksızın, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile en az yüzde 40 engelli raporu bulunan  vatandaşlara açık satışa sunuluyor. 


Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ 'de satışa sunulan dairenin düzeni 2+1 olarak ayarlandı. 


Eskişehir Vadişehir 3. etap TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Projede 11 bin 623 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.


Eskişehir Vadişehir 3. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş’ nin yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


30 Eylül 2015 tarihine başvuruların geçerli olacağı TOKİ Eskişehir Vadişehir 'de fiyatlar 88 bin 436 TL'den başlıyor ve 112 bin 206 TL'ye kadar çıkıyor. 


Satış...