12 / 05 / 2024

eskişehir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı 

eskişehir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı 

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

MEB KPSS’siz daimi personel arıyor! Milli Eğitim Bakanlığı 18-45 yaş arası personel aradığını duyurdu! İşte şartlar!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı. Yapacağı personel alımında KPSS şartının aranmadığı ve 18-45 yaş arası adayların başvurabileceği duyuruldu. İşte detaylar!

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

eskişehir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı  Haberi

eskişehir Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı 


Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, Eskişehir'de  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek. Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde; Merkez Tepebaşı'na bağlı Zincirlikuyu Mahallesi'nnde hayata geçirilecek lisenin temel atma töreninde Vali Özdemir Çakacak, ekonomik büyüme, kalkınma ve refah seviyesinin yükselmesinin temel şartlarından birinin nitelikli insan gücü ihtiyacının rahatça karşılanması olduğunu ifade etti. 


16 derslikli olacak lisede çeşitli laboratuvarlar yer alacak. Çakacak, "Milli Eğitim Bakanlığımızın yeni ve modern projeler yapmasının yanında kamu-özel sektör işbirliğiyle birbiri ardınca nitelikli projeler hayata geçiriliyor. Bugün temelini atacağımız mesleki ve teknik Anadolu lisesi de bu duruma en güzel örneklerden birisini oluşturuyor. Bu projeyi ilimize kazandırma gayretinde olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'na şükranlarımı sunuyorum." dedi.


Konuşmaların ardından Çakacak ve Yaşar, beraberindeki İl Milli...