01 / 05 / 2024

eskişehir yolu güneyi imar planı

eskişehir yolu güneyi imar planı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu güneyindeki tapulama ve imar planları Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi tarafından açılan dava sonucunda iptal edildi.

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'de evden çıkmamak için evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı!

Eskişehir'de evden çıkmamak için kirada oturduğu evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Eskişehir'den arazi alan yabancılar meclis gündeminde!

Eskişehir'den arazi alan yabancı ülke vatandaşları meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yatırımcıların yeni gözdesi Eskişehir Sivrihisar!

Ankara-İzmir otobanı Eskişehir'in Sivrihisar bölgesindeki arazilerin fiyatlarını yükseltiyor. Otobanın güzergahında otobona vuran yerlerde metrekaresi 7-8 liralara kadar talep görüyor. 

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

eskişehir yolu güneyi imar planı Haberi

eskişehir yolu güneyi imar planı


Eskişehir Yolu Güneyi Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu güneyindeki tapulama ve imar planları Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi tarafından açılan dava sonucunda iptal edildi. Ankara 7. İdare Mahkemesi, planlamanın kademeli birliktelik ilkesine, şehircilik esaslaıma ve kamu yararına aykırı olması sebebiyle iptaline karar verdi. 


Büyükşehir belediyesinin yeni planına da dava açmayı planladıklarını söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "Belediye başkanlığı yapmayan, Tvvitter'ın başından kalkmayan, Ankara'nın sorunları ile ilgilenmeyen, bir metre yapamadığı için kendi hükümeti tarafından metro yapım işi elinden alınan, Melih Gökçek'i twet değil parsel parsel takip ediyoruz. Bir kez daha parsel parsel geçmiş olsun diyoruz" dedi.



Özgür...