04 / 05 / 2024

Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı imar planı

Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı imar planı

Ankara Çankaya Beytepe (Lodumlu) Mahallesi'nde yer alan Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı'na ilişkin imar planı teklifi bugün askıya çıktı. Planlar 14 Ekim'de bakanlık tarafından onaylandı...

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 71 Evler Mahallesi'ndeki şehir hastanesi inşaat alanında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Eskişehir Şehir Hastanesi'nın yıl sonunda hizmete gireceği paylaşıldı.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Emlak Konut İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı Değerleme Raporları Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı imar planı Haberi

Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı imar planı


Ankara Çankaya İlçesi, Beytepe (Lodumlu) Mahallesinde bulunan 27030 ada 1, 9, 10, 11, 12, 13, 19 parseller, 29219 ada 2 parsel ve 29231 ada 1 parsel sayılı taşınmazlar ile bu taşınmazlar  arasındaki yolları da kapsayan “Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı”na ilişkin olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi 14 Ekim 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


Eskişehir Yolu Kamu Kuruluşları Alanı imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planları 13 Kasım 2014 tarihinde askıdan inecek.



Gülcihan YELKENCİ /...