30 / 04 / 2024

Eskişehir Yolu peyzaj ihalesi

Eskişehir Yolu peyzaj ihalesi

Eskişehir Yolu'nda 8 kilometrelik alanda peyzaj yapım işi TAKK Daire Başkanlığı tarafından 19 Ağustos'ta saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. İhale sonrası iş 430 günde tamamlanacak.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu Kavşağı hazır!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yeni Atatürk Stadyumu çevresini yoğun mesai harcayarak oynanacak Yeni Malatyaspor maçına yetiştirdi. Yapılan peyzaj çalışmaları sonunda Yeni Stadyum çevresi estetik bir hal aldı.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Eskişehir'de peyzaj düzenlemeleri kente estetik kazandırıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanına çiçeklerle donatıyor.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Erzurum Eski Havaalanı Yolu’na yeni mesire alanı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yeni bir sosyal donatı alanı oluşturuyor. Yeşil ve doğa konseptli çalışma kapsamında Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri, bütün hünerlerini bu kez de Eski Havaalanı Yolu’nda kullanıyorlar.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

Eskişehir Yolu peyzaj ihalesi Haberi

Eskişehir Yolu peyzaj ihalesi


TAKK Daire Başkanlığı; Eskişehir Yolu'nda 8 kilometrelik alanda peyzaj yapacak. Açık ihale usulü yapılacak ihale; 19 Ağustos'ta saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 


Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Ardından 430 günde tamamlanacak. 


İhale; DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Proje ve İnşaat Şube Müdürlüğü'nde yapılacak. 


İHALE İLANI:


PEYZAJ ALIMI DEVLET SU İŞLERİ V. BÖLGE MD. ESKİŞEHİR YOLU 8 KM. - Evrak No: 443453


PEYZAJ YAPTIRILACAKTIR


DSİ 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - ANKARA


TAKK DAİRESİ BAŞKANLIĞI REKREASYON ALANI PEYZAJ İŞLERİ yapım işi 4734 sayılı Kamu


İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/83244


1-İdarenin


a) Adresi Mustafa Kemal Mah. 2151/1 Söğütözü ÇANKAYA/ANKARA


b) Telefon ve faks numara: 3122197700 - 3122197800


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale...