24 / 07 / 2024

eskişehirdeki sanat galerileri

eskişehirdeki sanat galerileri

Odunpazarı Belediyesi; Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin arka tarafındaki alanı Sanat Galerisi’ne dönüştürüyor.

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Songül Karlı'ya eski eşinden arazi dolandırıcılığı şoku!

Halk müziği sanatçısı Songül Karlı kendisini ait arazisini satarak Bulgaristan'a kaçan eski eşine dava açtı. 

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir Modern Sanat Müzesi'ni Japonlar yapacak!

Eskişehir Odunpazarı'da inşa edilecek modern sanat müzesinin detayları paylaşıldı. Projenin yapımını Japon mimar Kengo Kuma'nın mimarlık ofisi, Kengo Kuma & Associates üstlenecek.

Eskişehir Odunpazarı'na sanat galerisi geliyor!

Odunpazarı Belediyesi; Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin arka tarafındaki alanı Sanat Galerisi’ne dönüştürüyor.

Eskişehir Kentsel Siti’nin geleceğine yön verilecek!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kentsel Siti Alan Başkanlığı Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda “Alan Yönetimi ve Yönetim Planı” konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda eşgüdüm içinde çalışmada yaşanan sıkıntılar görüşüldü.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Gaziantep'e yeni sanat merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat merkezi olarak kullanmak için restorasyon yaptığı eski adliye binasını hizmete açtı. Merkezde, sanat galerileri, sergi salonları, kafeterya, enformasyon merkezi, çok amaçlı salon da yer alıyor.

eskişehirdeki sanat galerileri Haberi

eskişehirdeki sanat galerileri


Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin arka tarafında daha önce oyun salonu olarak kullanılan alanda tadilat yapan Odunpazarı Belediyesi, buraya sanat galerisi yapıyor. 


Sanat galerisi, fuaye, jet nikah odası ve idari birimlerden oluşan alan, nikah törenlerinin ve çeşitli sosyal ihtiyaçların karşılanabilmesi için yeniden projelendirildi.


1397 m2 alanı kaplayan sanat galerisinde ekipler çalışmaların kısa sürede sona ereceğini söyledi.




Odunpazarı...