16 / 05 / 2024

eskişehirdeki yht hattında çökme mi meydana geldi

eskişehirdeki yht hattında çökme mi meydana geldi

Çökme nedeniyle Eskişehir- Ankara ve Eskişehir- Konya seferlerini yapan YHT ’ler Eskişehir Garı’na gelemedi. Garda bekleyen yolcular otobüslerle yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bekleyen YHT’lere taşındı.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Ankara-Sivas YHT hattında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında bazı incelemeler gerçekleştirecek.

Konya-Karaman YHT Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nda test sürüşlerinin başlayacağını müjdeledi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda performans testleri yarın başlıyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında, performans testleri yarın saat 08:00'de Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan kalkacak yüksek hızlı trenle başlatılacak. 

Ankara-Sivas YHT hattında test sürüşleri hız kesmiyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında test sürüşleri hız kesmeden devam ediyor. Hattın fiziksel özelliklerinin kontrolü için yapılan test sürüşleri kapsamında hızlı tren Sivas'a kadar geldi. Tren, rutin test sürüşü sonrasında geri döndü.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda saha çalışmasının başladığı bildirildi.

eskişehirdeki yht hattında çökme mi meydana geldi Haberi

eskişehirdeki yht hattında çökme mi meydana geldi


Eskişehir’de Yüksek Hızlı Tren (YHT) kent içi yeraltı geçiş hattı inşaat çalışmaları sırasında, yandaki demiryolu hattında çökme meydana geldi.



Çökme nedeniyle Eskişehir- Ankara ve Eskişehir- Konya seferlerini yapan YHT’ler Eskişehir Garı’na gelemedi. Garda bekleyen yolcular otobüslerle yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bekleyen YHT’lere taşındı.


YHT hattının kent içi yeraltı geçişi çalışmalarının sürdüğü Hoşnudiye Mahallesi Eskişehir Garı yakınlarında yıkılan İstasyon köprüsünün olduğu yerdeki demiryolu hattında sabah saatlerinde çökme oluştu. YHT hattının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle oluştuğu belirtilen çökme, YHT seferlerini aksattı. Eskişehir’den Ankara ve Konya’ya karşılıklı sefer yapan YHT’ler demiryolu hattındaki çökme nedeniyle gara gelemedi. Ankara ve Konya’ya gidecek olan yolcular Eskişehir Garı’ndan otobüslere bindirilerek Şarhöyük Mahallesi’ndeki Muttalip hemzemin geçidinde bekleyen YHT’lere götürüldü.


Devlet Demiryolları yetkilileri, çökmenin olduğu yerde çalışmaların sürdüğünü, kısa sürede...