02 / 05 / 2024

eşme koyu

eşme koyu

Uşak Eşme koyunun ve geleceğe yönelik çalışmalar çerçevesinde Kolonkaya köyünde "Küçükbaş Damızlık Test ve Ar-Ge Ünitesi" törenle açıldı.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Demet Akalın Çeşme'de 2 milyon 700 bin TL'ye villa aldı!

Şarkıcı Demet Akalın Çeşme Ayayorgi Koyu'ndaki villaya 2 milyon 700 bin TL ödedi.

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Body Project, Çeşme Sea Homes'ta açılıyor!

Çeşme’nin en gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan Çeşme’nin en iyi rezidans projesi Sea Homes, sezona yeniliklerle giriyor.

Çeşme'de kiralık koy tepkisi!

İzmir'in Çeşme İlçesi Çatalazmak bölgesindeki Gücücek Koyu'nda yapımı süren beach club çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kırçiçeği'nin Çeşme'deki butik oteli İmerhan hizmete açıldı!

Kırçiçeği, turizm sektörüne de adım atarak Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu. Çeşme Ayasaranda Koyu'nda 8 villa ve 12 odalı butik otel İmerhan, düzenlenen kokteyl ile kapılarını misafirlerine açtı.

Folkart'ın Çeşme Paşalimanı Koyu’ndaki projesi mecliste!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Folkart A.Ş.’nin Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olarak yapılan projesini Meclis’e taşıdı.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Folkart'tan Çeşme'ye 5 katlı otel!

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki inşaatlara yenileri ekleniyor. Bu kez başrolde iktidara yakın işadamı Ethem Sancak’ın yeğeni var. Mesut Sancak, Çeşme’nin en güzel koyu için 5 katlı yeni bir otel projesi hazırladı. İnşaat eylül ayında başlay

Çeşme'de otel inşaatına tepki geldi!

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’nda, denize sıfır 4 katlı otel inşaatı başladı. Kumsal kapatılarak, otelin özel plajı yapıldı.

eşme koyu Haberi

eşme koyu

Törende konuşan Uşak Valisi Ahmet Okur, ilçenin hem halkı hem de coğrafi açıdan hayvansal üretimde özel bir yeri bulunduğunu belirtti. 


Tesisin bölgeye ve üreticiye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Okur, "Hayvancılıkta, güzel bir ırkın ortaya çıkartılması için Ar-Ge çalışmalarında kullanılacak bu tesiste hem ilimiz hem de bölge üreticisine verimli ürünler zinciri meydana getireceğine inanıyorum. Emeğe geçenlere, projede yer alan hocalarımıza, TÜBİTAK ve bakanlığımıza bu çalışmayı sahiplenmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 


Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Ali Ayar da Eşme Kıvırcık koyunlarıyla ilgili damızlık üretimi ve hayvan ıslahı konusunda yeni bir model oluşturulması kapsamında bir proje uygulandığına işaret ederek, "Burası bölge hayvancılığı için önemli bir merkez olacak. Burası Eşme'ye, Uşak'a ve bu bölgedeki koyunculuk işletmelerine...