18 / 05 / 2024

esnaf halkbank kredi desteği

esnaf halkbank kredi desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  gerçekleştirilen Kabine Toplantı’sının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, başka şehirde yaşayan öğrencilere verilecek olan ulaşım desteğini ve esnafa verilecek olan kredi desteğini açıkladı.

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.

Halkbank’tan Büyük Fırsat! Bankanın açıklaması ortalığı çalkaladı

Devlet bankası Halkbank'tan krediler konusunda büyük bir fırsat geldi. Halkbank'ın yaptığı faizsiz kredi açıklaması büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Halkbank koşulsuz şartsız verecek. Bakmayan çok şey kaybeder

Halkbank'tan vatandaşların işine yarayacak bir açıklama geldi. Banka tarafından ihtiyaç sahiplerine koşulsuz ve şartsız kredi verilecek. İşte detaylar...

Halkbank'tan beklenen flaş açıklama!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Esnaf Troy kredi kartı sahipleri için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara kazandıracaktır.

Halkbank'tan dev kredi hamlesi!

Halkbank'tan konut almak isteyen ancak nakit sorunu bulunan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Halkbank dev kredi miktarını onaylama kararı aldı. Detaylar haberimizde...

Halkbank'tan flaş açıklama geldi

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi yarışı devam ediyor. Halkbank tarafından öğrencilere yönelik önemli miktarda kredi paketi açıklandı. Halkbank öğrencilere 70 bin TL kredi verecek.

Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!

Bankalar, kredi imkanlarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası'ndan sonra önemli bir konuda müjde verdi.

Halkbank'tan mayıs ayı müjdesi geldi

Kamu bankaları kredi imkanlarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank tarafından da önemli bir konuda müjde duyuruldu.

esnaf halkbank kredi desteği Haberi

esnaf halkbank kredi desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  gerçekleştirilen Kabine Toplantı’sının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, başka şehirde yaşayan öğrencilere verilecek olan ulaşım desteğini ve esnafa verilecek olan kredi desteğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağustos ayı işsizlik rakamları üzerinden değerlendirmeler bulundu ve istihdam sayısının 31 milyonun üzerine çıktığını belirtti. Erdoğan yaptığı açıklamalarda, Cumhuriyet tarihinin en yüksek istihdam rakamına ulaşılmış olduğunu belirtti.

Erdoğan, İlk Evim İlk İş Yerim Kampanyası'na dair de açıklamalarda bulundu ve bu zamana kadar 7 milyon 200 bin başvuru yapıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk Evim İlk İşyerim Kampanyası’na dair yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti:

" Gerçekleştirilen Proje kapsamındaki 50 bin iş yerinin ilk etabının inşasına 28 ilimizde 10 bin iş yerinin temelini atarak başlıyoruz. Proje planları onaylanan illerde ve ilçelerdeki hak sahibi vatandaşlarımız, arsa tapularını aralık ayından itibaren alabilecekler."