05 / 05 / 2024

esnaf toki kampanyası

esnaf toki kampanyası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından esnafa ve sanatkarla yönelik başlatılan projede tüm esnafın konut sahibi olması amaçlanıyor. İşte, TOKİ Esnaf projesi başvuru detayları!

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

TOKİ kampanyasıyla 11 bin 454 kişi tapusuna kavuştu!

TOKİ'nin, borcunu vadesinden önce ödeyerek tapusunu erken almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına dönük düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasıyla 13 bini aşkın alıcı yaklaşık 592 milyon TL ödeme yaptı.

TOKİ kampanyası ne zaman?

Yaklaşık 175 bin kişinin yararlanabileceği kampanyada yüzde 20 indirim sağlanıyor. Peki TOKİ kampanyası ne zaman?

TOKİ esnaf kampanyası ne zaman başlayacak?

TOKİ, dar gelirli ve emeklilerden sonra esnaf için de konut yapmaya hazırlanıyor. Artık evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa TOKİ ev yapacak.

TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları!

TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Esnafın geleceğini garanti altına almayı amaçlayan kampanya kapsamında Türkiye genelinde tüm esnaflar uygun koşullarda ev sahibi olacak.

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kira öder gibi ev sahibi olmak amacıyla hayata geçirilen TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası!

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası kapsamında esnafın geleceği garanti altına alınıyor. Kira öder gibi uygun taksitlerle ev sahibi olunabilecek projede başvurular devam ediyor.

Esnaf TOKİ'den dükkan istiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde esnafa da yer verilmesi gerektiğine dikkati çekti.

TOKİ'nin emekliler için ucuz ev kampanyası başlıyor!

Kirada oturan emeklilere ucuz ev kampanyası başlıyor. Emekliler 250 lira taksit ödeyerek 2+1 ev sahibi olabilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler ve dar gelirliler için ucuz konut hamlesini başlatıyor.

TOKİ'nin indirim kampanyasına 33 bin 235 kişi başvurdu!

TOKİ'nin yüzde 20'lik indirim kampanyasına 33 bin 235 kişi katıldı. İndirimden faydalanmak için borcunu erken kapatanların yarısı banka kredisi kullanmadan, parayı yastık altından çıkardı.

TOKİ Kayaşehir kampanyasına yoğun ilgi!

TOKİ’nin İstanbul’da başlattığı dar gelirlilere dönük sosyal konut kampanyasına ilgi büyük. 539 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulacak olan konutlara başvuru süreci başlamamasına rağmen her gün ortalama 1.500 kişi TOKİ’yi arayarak bilgi alıyor.

TOKİ 2015 indirim kampanyasından 33 bin kişi yararlandı!

TOKİ'nin indirim kampanyasından 33 bin kişi yararlandı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için 23 Şubat-19 Mart tarihlerinde düzenlenen indirim kampanyasına yoğun ilgi gösterildiğini belirtti..

Ergün Turan TOKİ indirim kampanyasına başvuranların sayısını açıkladı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına 33 bin 234 kişinin başvurduğunu açıkladı.

esnaf toki kampanyası Haberi

esnaf toki kampanyası

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından esnaflara özel bir kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında, ev sahibi olmayan esnaf ve sanatkarların uygun koşullarda ev sahibi olması sağlanacak. 


TOKİ Esnaf projesiyle konutsuz ve dükkansız esnafın kalmaması amaçlanıyor. Kampanyaya göre, esnaflar TOKİ'nin yaptığı tüm projelerdeki dükkanları kiralayabilecek. 


TOKİ Esnaf projesi başvuru detayları!

TOKİ Esnaf projesi başvuru detayları kapsamında başvurular, TESK'in internet sayfasından ve tüm illerin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlikleri'nden yapılabiliyor. 


Öznur...