27 / 04 / 2024

esnek ofis hizmeti

esnek ofis hizmeti

Kiralama, kırtasiye ve sekretarya gibi masraflardan kurtulmak isteyen küçük işletmeler, sanal ofise yöneldi. Türkiye' de sanal ofise yönelik talep ilk 3 ayda geçen yıla göre yüzde 25 arttı

Esnek ofis alanlarına ilgi arttı!

Salgın döneminde uzaktan çalışma sisteminin hayata girmesiyle ofis alanlarında değişim başladı. Ofislere geri dönmeye başlayan şirketler hibrit çalışma alanları yaygınlaştı.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

OSB'lerde yatırımcılara emlak vergisi muafiyeti ve indirimli arsa tahsisi fırsatı!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinin (OSB) yatırım teşvik avantajları ve bürokrasiden uzak "tek durak ofis" hizmeti anlayışıyla yatırımcılara önemli imkanlar sunduğunu vurguladı. 

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

2021'de esnek ofis çözümleri öne çıkacak!

Kollektif Hose Kurucu Ortağı Ahmet Onur pandemi nedeniyle önümüzdeki yıl esnek ofislerin daha çok önem kazanacağını dile getirdi.

Kovid-19'la ofis dünyası değişti!

Kovid-19 salgını birçok alanı ve sektörü etkilediği gibi ofisleri de etkiliyor. Ofislerde, kısa vadede yatırım maliyeti olmadan değişen ihtiyaçlara karşılık verebilen, esnek çalışma modelini destekleyici ve verimliliği artırdığı kanıtlanmış ‘esnek ofis çözümleri’ne geçiliyor.

Korona sonrası esnek ofis modeli yaygınlaşıyor!

Han Spaces Kurucu Ortağı Gizem Burtecin, COVID-19 ile birlikte değişen ofis anlayışı ve esnek ofis modeliyle ilgili merak edilen soruları yanıtlandırdı...

COVID-19 salgını ile gayrimenkul sektörü yeniden şekillendi!

Cushman & Wakefield’in ofis, perakende, sanayi ve lojistik sektörler hakkında değerlendirmede bulunduğu Türkiye Gayrimenkul Pazar Görünümü 2020 Birinci Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye’de çalışan sağlığı ve güvenliğine odaklanan esnek ofis alanları olması bekleniyor.

Realtor Gayrimenkul, Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek! 

Arap yatırımcıların tercih ettiği yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Realtor Gayrimenkul Yatırım A.Ş 200 Ofis ile Türkiye Genelinde Araplara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

İstanbul'da en yüksek ofis kirası hangi bölgede?

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Birinci Çeyrek Raporu” yayınlandı.

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

esnek ofis hizmeti Haberi

esnek ofis hizmeti

İş kurmak ya da işini büyütmek isteyen şirketlerin artık özel bir ofis kurmalarına gerek kalmadı. Sanal ofislerde ihtiyaca göre kontratlar yapılabiliyor. İsteyen sabit bir oda, isteyen toplantı odası hizmeti alabiliyor. Özellikle küçük işletmelerin sanal ofisleri seçmesinin nedenleri arasında geleneksel, pahalı kiralara bağlı kalmamak, resepsiyon, sekretarya gibi destek hizmetlerini yönetmekten kurtularak en iyi yaptıkları işe odaklanmak gibi avantajlar var. Girişimcileri depozito, altyapı, dekorasyon gibi önemli giderlerden de kurtaran sanal ofisler, yeni ofis açma gibi büyüme adımlarının ihtiyatlı bir şekilde atılmasına da imkan veriyor. 


Dünyada esnek ofis hizmeti veren Regus, Türkiye’de de kiralama, kırtasiye, resepsiyon maliyetlerinden kurtulmak isteyen şirketlere hizmet veriyor. Regus’un sunduğu hizmetler arasında, şirketler kırtasiye eşyalarında kullanılacak bir iş adresi, şirkete özgü yerel telefon numarası ve aramalara cevap verecek bir...