07 / 05 / 2024

Espey Yeni Atık Barajı için toplantı

Espey Yeni Atık Barajı için toplantı

Eti Maden işletmeleri Genel Müdürlüğü Tesis-Mühendislik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Kütahya İli, Emek ilçesi sınırları içerisinde Espey Yeni Atık Barajı ve Malzeme Ocakları'nın işletilmesi planlanmaktadır.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Konya'ya katı atık depolama tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kaşınhanı bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeni katı atık depolama tesislerini yerinde inceledi.

Karabük Katı Atık Depolama Tesisi için yer aranıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Mehmet Ceylan, Aşağı Kızılcaören 'de yapılan Katı Atık Bertaraf tesisi alanında son olarak MTA tarafından yapılan incelemelerde, alanın heyelan bölgesi olduğunu kanaatine varıldığını, yeni yer arayışı yayıldığını belirtti ve muhtarlara çağrıda bulundu.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

Bitlis Adilcevaz’a yeni hükümet konağı yapılacak!

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde vatandaşların tüm bürokratik işlemlerini tek çatı altında çözebilmesi amacıyla yapılması planlanan yeni hükümet konağı projesinin 2016 yılı programına alındığı bildirildi.

Alaşehir’e yeni hükümet konağı yapılacak!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde vatandaşların tüm bürokratik işlemlerini tek çatı altında çözebilmesi amacıyla 12 dönümlük alanda yapılması planlanan yeni Hükümet Konağı projesinin, 2016 yılı programına alındığı bildirildi.

Kütahya'ya yeni atık su tesisi geliyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 22 milyon Euro'ya mal olacak yeni bir atık su arıtma tesisi kuracaklarını ifade etti. Tesis, 22 milyon Euro'ya mal olacak.

Kütahya'ya 22 milyon avroluk yeni arıtma tesisi!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı konuşmada, "22 milyon avroya mal olacak yeni atık su arıtma tesisimizle birlikte şehrimize, karşı sorumluluğumuzu geleceğe yönelik olarak yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olacağız" dedi.

Kayseri Tomarza Atık Su Arıtma Tesisi'nin temel atıldı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde atık su arıtma tesisinin temeli atıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin 500 milyon lira olan yatırım bütçesinin 250 milyon lirasını yeni bağlanan 11 ilçeye ayırdıklarını söyledi.

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

Espey Yeni Atık Barajı için toplantı Haberi

Espey Yeni Atık Barajı için toplantı


T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI DUYURU

Eti Maden işletmeleri Genel Müdürlüğü Tesis-Mühendislik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Kütahya İli, Emek ilçesi sınırları içerisinde Espey Yeni Atık Barajı ve Malzeme Ocakları'nın işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önenlennı almak amacıyla “Halkın Katılımı Toplantısı’ yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Emet Belediyesi Düğün Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Emet Belediyesi/ Emet/ Kütahya

Toplantı Tarihi: 20. 08.2013

Toplantı Saati:...