01 / 05 / 2024

Esra Eczacıbaşı kimdir

Esra Eczacıbaşı kimdir

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Esra Eczacıbaşı kimdir Haberi

Esra Eczacıbaşı kimdir

Oya-Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızı Esra Eczacıbaşı ile Ayşe-Ahmet Coşkun çiftinin oğlu Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan törenle dünya evine girdiler. 

Eczacıbaşı açıklamasına göre yaklaşık 700 davetlinin katıldığı düğün töreninde nikahı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıyıldı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; nikahta Esra Eczacıbaşı’nın şahitliğini ağabeyi Emre Eczacıbaşı, Murat Coşkun’un şahitliğini ise ablası Zeynep Coşkun Süren oldu. 

Esra Eczacıbaşı kimdir?

1989 yılında doğan Esra Eczacıbaşı, Harvard’da ekonomi ve sanat tarihi eğitimi, ardından INSEAD’da ise MBA eğitimi aldı. Esra Eczacıbaşı, halen Eczacıbaşı Topluluğu’nda İş Geliştirme Müdürlüğü görevini yapıyor. 

Murat Coşkun kimdir?

1985 doğumlu Murat Coşkun ise University of Chicago’da ekonomi eğitiminin ardından A.B.D.’de Marcus and Millichap’te ticari gayrimenkul geliştirme konusunda çalıştı. McGill’de MBA eğitimini aldıktan sonra Türkiye’ye dönen Coşkun,...