06 / 05 / 2024

esra erol inşaatı

esra erol inşaatı

İzdivaç programlarının ünlü ismi Esra Erol, inşaat sektörüne el attı. Ünlü sunucu ile eşi Ali Özbir, birlikte aldıkları Kartal-Yakacık’ taki 40 dönümlük araziye site yapacak...

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

İnşaat sektöründe çek mağdurlarının sayısı arttı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Erol Ulusoy, bugünkü yazısında inşaat sektöründe yaşanan daralmayla artan çek ve senet sorununu kaleme aldı....

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Mersinli inşaat malzemeleri üreticileri sanayi sitesi istiyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No'lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, inşaat üreticilerinin aynı merkezde toplanıp üretimlerini sürdürmesi gerektiğini belirtti.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Tahir Akyürek, NEÜ kampüsünün inşaatını inceledi!

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.

Konya NEÜ Kampüs inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.

Aktaş Holding yeni tesisinin inşaatına Şubat ayında başladı!

Aktaş Holding CEO'su Sami Erol, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yeni tesislerinin inşaatına şubat ayında başladıklarını söyledi.

Antalya'da iş kazası: İnşaat işçisi hayatını kaybetti!

ANTALYA'nın Serik ilçesinde çalıştığı konut inşaatının yedinci katından düşen 54 yaşındaki inşaat işçisi Erol Keleş, yaşamını yitirdi. Olay, önceki akşam Serik'e bağlı Kökez Mahallesi'nde meydana geldi.

Muammer Erol Konya stadyumun inşaatını gezdi!

Konya Valisi Muammer Erol, Torku Konyaspor yöneticileri ve futbolcular, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA kriterlerine uygun yapılan 42 bin kişilik olan yeni stadyumun inşaatını gezdi...

Ödemiş'te vince çıkan inşaat işçilerinin eylemi devam ediyor!

Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi inşaatında çalışan Cevdet Yaşayan, Sami Erol ve Ünal Gündüz isimli 3 işçi, 6 gün önce 36 metre yüksekliğindeki vinç kulesine çıkarak işgal eylemi başlatmıştı.

esra erol inşaatı Haberi

esra erol inşaatı

İzpaç programlarının ünlü ismi Esra Erol, inşaat sektörüne el attı.


Ünlü sunucu ile eşi Ali Özbir, birlikte aldıkları Kartal-Yakacık’taki 40 dönümlük araziye site yapacak.


Çiftin, site inşaatı için İzmitli bir işadamı ile de ortaklık anlaşması imzaladığı...