06 / 05 / 2024

Esra Şener Çetin kimdir

Esra Şener Çetin kimdir

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Soner Çetin: Belediye Evleri için acele edin!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşüm için aylardır Bakan imzası bekleyen Belediye Evleri sakinleri adına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye "Sayın Bakan lütfen biraz acele edin" diye seslendi.

Esra Şenoğlu kimdir?

Peyzaj Mimarı Esra Şenoğlu kimdir? Esra Şenoğlu, bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? Esra Şenoğlu, bugün hangi şirkette çalışmalarına devam ediyor? İşte Peyzaj Mimarı Esra Şenoğlu...

Esra Oflaz Güvenkaya evinin kapısını Instyle Home'a açtı!

MCD’nin kurucusu ve Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Altı oda ve bir salon olarak hazırlanmış yaşam alanlarına kitaplık ve çalışma alanı için bir galeri katı eklenmiş.

Soner Çetin: İmara uygun olmayan binalara inşaat izni vermeyeceğiz!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Halk Gününde yaptığı açıklamada Hormonlu binaları imar izinlerine uygun hale getirmedikleri sürece bu inşaatların yapımına izin vermeyeceğiz ifadelerini kullandı!

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Sani Şener: Dünyada bankacılara havalimanı işini biz öğrettik!

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şener, dünyada bankacılara havalimanı işini kendilerinin öğrettiklerini belirterek, "Çünkü dünyadaki ilk özelleştirmelerden birini Türkiye yaptı" dedi.

Rüzgar Çetin gayrimenkul danışmanlığı yapıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, emlakçılığa el attı. Daha önce işletmecilik yapan Çetin, ünlü bir şirkette gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladı...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Dündar Yetişener: Dalgalanma büyümeyi sınırlandırıyor!

Bugün dünya ekonomisinde büyüme beklentilerinin aşağı doğru revize edildiğini belirten İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "Ülkemizdeki genel seçim, bölgemizdeki jeopolitik gelişmeler ve küresel mali dalgalanmalar ekonomide büyümeyi sınırlandırılıyor.

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

Esra Şener Çetin kimdir Haberi

Esra Şener Çetin kimdir

Esra Şener Çetin kimdir?

Esra Şener Çetin, 1977'da Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde doğdu. 


2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 2002-2008 yılları arasında Samsun İlkadım Belediyesi Fen İşleri Proje Servisinde yönetici olarak çalıştı. 


2009 yılından beri Özcan ÇETİN ile birlikte TASARI UYGULAMA MERKEZİ'inde mesleki çalışmalarına devam etmektedir.


Tasarı Uygulama Merkezi

Tasarı Uygulama Merkezi, ulusal ve uluslararası alanda tasarım, proje üretimi ve proje yönetimi odaklı Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri vermek, bu alanda üretim ve mimari araştırmalar yapmak amacıyla 2006 yılında, İstanbul'da kuruldu. 


Adres

İdealtepe Mah. Çulluk Sok.

Yüksel Apt. No: 5/4

Maltepe / İSTANBUL


Telefon

0216 388 37 47


Faks

0216 396 72...