30 / 04 / 2024

essenora gaziosmanpaşa projesi

essenora gaziosmanpaşa projesi

Konutların hemen teslim edildiği Essenora Evleri projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edildi. Konut ve ticari alanlara yer verilen Essenora Konutları için yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Gaziosmanpaşa Essenora Sitesi fiyatları!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora Evleri'nde fiyatlar 483 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 785 daire ve 12 adet ticari birime yer veriliyor...

Essenora Evleri'nde büyük takas kampanyası! Eski evi getir, yeni evinde otur!

Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede geçerli büyük takas kampanyası kapsamında eski evinize karşılık, yeni bir ev sahibi olabiliyorsunuz...

Essenora Gaziosmanpaşa adres!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa adres bilgileri kapsamında Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükseliyor.

Essenora nerede?

Essenora nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Essenora projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Essenora ödeme koşulları!

Essenora ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları!

Yimta İnşaat tarafından istanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa' da yükselen ve 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları...Essenora satış ofisi proje alanında yer alıyor....

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri 12 Şubat tarihinde belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

essenora gaziosmanpaşa projesi Haberi

essenora gaziosmanpaşa projesi

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Essenora Evleri projesi toplam 785 konut ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Proje 20 bin metrekare alana sahip. 
 
Essenora Evleri projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edildi. İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de yer alan projede dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. 
 
Küçükköy Essenora Evleri ortak alanlarında; spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor. 
  
Gaziosmanpaşa Essenora Küçükköy fiyatları!
Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri'nde yüzde 5 peşinat verilerek, geri kalan banka kredisi ile ödenebiliyor. 
 
Essenora Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY / İstanbul
 
Telefon: 444 8 344
Web adresi: www.essenora.com