08 / 05 / 2024

Eston Bahçeşehir yeni proje

Eston Bahçeşehir yeni proje

Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem projesine devam eden Polatyol Yapı, aynı bölgede 1.128 konut ve 16 dükkandan oluşan yeni bir projeye hazırlanıyor...

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

4 yeni proje için düğmeye basan Dekar Yapı, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Dekar Şehirbahçe projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Hasanoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e 4 yeni proje geliyor! 

Hasanoğlu Holding, Bahçeşehir'de iki tanesi Ispartakule'de, iki tanesi Bahçekent'te olmak üzere 4 yeni projeye imza atıyor. Projede lüks ve konfor aynı anda sunulacak...

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru'da yüzde 1 KDV fırsatı!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde yüzde 1 KDV ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor....

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla!

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut seçeneği bulunuyor.

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Bahçeşehir Gölet projesinde yeni gelişme!

Tepkilere neden olan Bahçeşehir Gölet inşaatında yeni bir gelişme daha yaşandı. Danıştay, gölet ihalesinin yürütmesinin durdurulması yapılan itirazı reddetti. 

Bahçeşehir Eston Şehir Koru fiyat listesi 2017!

2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunan Bahçeşehir Eston Şehir Koru Polatyol Yapı imzası taşıyor. Projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. İşte Bahçeşehir Eston Şehir Koru fiyat listesi 2017!

Bahçeşehir Eston Şehir Koru iletişim!

Eston Şehir Koru projesi İstanbul Bahçeşehir'de Polatyol Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Eston Bahçeşehir yeni proje Haberi

Eston Bahçeşehir yeni proje


Polatyol Yapı, İstanbul Bahçeşehir'de 1.128 konut ve 16 dükkandan oluşan proje yapacak. 214 bin 710 metrekare alanda planlanan proje 125 binadan oluşuyor.



213 bin 938 metrekare kapalı alanın olacağı Eston Bahçeşehir projesinde binaların taban oturum alanı 44 bin 269 metrekare olarak belirlendi.


Eston Bahçeşehir projesinde 7 katlı 24 bina, 5 katlı 28 bina, katlı dubleks 64 bina, ikiz villa 8 bina, ticaret üstü bir bina olarak planlandı.



1.128 konutluk Eston Bahçeşehir projesinin 2019 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 konut seçenekleri bulunuyor.


Eston Bahçeşehir projesinde spor sahaları, hamam, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal donatılar olacak.



Tel: 444 86 16

Web: http://estonsehir.com/

Gülcihan...