19 / 07 / 2024

eston şehir konutlarıi eston şehir

eston şehir konutlarıi eston şehir

Eston Şehir'de 2. ve 5. kısımların satışları devam ediyor...

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği projede ayrıca 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir projesi için start verdi! Eskişehir'e ucuz konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir projesi için start verdi. İşte TOKİ Eskişehir projesi detayları...

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Ankara Eserkent Sosyal Konutları için başvurular bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla!

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut seçeneği bulunuyor.

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya dahil olan Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20’ye yüzde 5 indirim daha eklendi. Projede 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire sahibi olunabiliyor..

Eston Şehir Koru basın lansmanı 4 Mayıs'ta!

POLATYOL, Bahçeşehir'in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe olarak hayata geçirdiği Eston Şehir Koru'nun örnek dairesi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

eston şehir konutlarıi eston şehir Haberi

eston şehir konutlarıi eston şehir

Eston Yapı tarafından Bahçeşehirde Eston Şehir projesi hayata geçiriliyor. Toplam 5 kısımdan oluşan projede 1, 3 ve 4. kısımların satışları tamamlandı. 2. ve 5. kısımların satışları devam ediyor. 



 Eston Şehir Konutları'nda 2. kısımdaki katlı villaların başlangıç fiyatı 595 bin TL, 5. kısımdaki ikiz dubleksler ise 650 bin TL'den başlayan fiyatlar satışa sunuluyor.



Eston Şehir 2 kısım ödemelerinde yüzde 25 peşinatla 60 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Eston Şehir 5. kısımda ise yüzde 20 peşinatla, ara ödemelerle 48 aya kadar uygun faiz oranlarıyla satışlar gerçekleşiyor.

Eston Şehir 5. kısım Evleri'nde ödemeler yüzde 20 peşinatla ara ödemeli olarak 48...