29 / 04 / 2024

Et Solar Turkey Enerji nerede

Et Solar Turkey Enerji nerede

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Astroenergy Solar Turkey Enerji Anonim Şirketi bünyesinde kuruldu.

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Björn Lamprecht Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz' da Şişli, Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi'nde kuruldu.

Turcas, Star Rafinerisi'ndeki payının yüzde 13.5’lik bölümünü Socar Turkey’e satıyor!

Star Rafinerisi'nde hisseler el değiştiriyor. Aliağa’daki Petkim arazisinde yapımı süren rafinerinin ortağı Turcas, yüzde 18.5’lik payının yüzde 13.5’lik bölümünü Socar Turkey’e satacağını açıkladı

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Zemin Etüd ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mikail Çatan, Hasan Korkmaz, Umut İpek, Hilal Yağcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Neşet Tarhan: Mezitli örnek ilçe olacak!

Mezitli'yi cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan, "Yeni bir imar planı ile Mezitli yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olacak. Mezitli'yi diğer ilçelerimiz örnek alacak" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi et ürünleri tesisi kuracak!

Bursa Büyükşehir, yaklaşık 120 milyon TL’lik bir kaynağı kırsal bölgelere ayıracak. Bursa Belediyesi dağ yörelerinden göçü durdurmak için sütten sonra et ürünleri tesisi de kuracak

Emre Katırcı: Konutta alternatifli projelere kriz teğet geçiyor!

LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı dövizdeki iniş çıkışlar nedeniyle konut sektöründe yaşanan çıkmaz Uptown İncek gibi alternatifli projeleri teğet geçti. Son dönemde hem yatırım hem de oturum amaçlı satışlar gerçekleştirdik...

Yalova'da gençlik merkezi inşaatı için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edilen Gençlik ve Kültür Merkezi’nin zemin etüt çalışmaları başladı. Çalışmaların ardından bölgede hafriyat başlayacak. Kısa süre içerisinde temelin atılması bekleniyor...

Neşet Arolat kimdir?

Mimar Neşet Arolat, Mimar Emre Arolat'ın babasıdır. Arolat, 1961'de Ankara'da eşi Mimar Şaziment Arolat ile birlikte Arolat Mimarlık'ı kurdu. Arolat, 2008'de EAA-Emre Arolat Architects’te Onursal Ortak olarak çalışmaya başladı. Peki Neşet Arolat kimdir?

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, HB Reavis Group tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 OCak'ta Levent, Polat Plaza B Blok, No:4 Kat:13'de kuruldu.

Neşet Ertaş'ın adı kültür merkezinde yaşatılacak!

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırşehir'in yetiştirdiği bozlak ustası Neşet Ertaş'ın adını, Eski Sanayi Sitesi'nin bulunduğu alanda yapımı süren kültür merkezine verdiklerini söyledi...

Et Solar Turkey Enerji nerede Haberi

Et Solar Turkey Enerji nerede

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.


Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; her tür fotovoltaik FV) enerji kaynakları için her tür tesisin ve altyapının, dağıtım şebekesi ve sevkiyat kontrol merkezleri dahil olmak üzere geliştirilmesi, kurulması, inşası, işletmeye alınması, işletilmesi, bakımının yapılması; bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli lisans, ruhsat ve izinlerin alınması, devredilmesi ve 3. kişilerden iktisap edilmesi, yukarıda sayılan faaliyetleri gerçekleştiren şirketler ile sınai, ticari alanda kurulmuş ve benzeri sektörlerde faaliyet gösteren ve gösterecek, kurulmuş veya kurulacak her türlü şirket ve ortaklıklara gerek kuruluşlarında gerekse sonradan iştirak etmek ve/veya anılan sektörlerde ve alanlarda işletmeler kurmak...