08 / 07 / 2024

Etem Körükmez özgeçmiş

Etem Körükmez özgeçmiş

Sofular Belediyesi Eski Başkanı Etem Körükmez, CHP Malatya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Etem Körükmez kimdir? Etem Körükmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Etem Körükmez...

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?

Hisseli tapu pek çok kişinin sahip olduğu tapu çeşididir. Hisseli tapu, diğer tapu çeşitlerinden farklıdır. Bu tapuda konusu geçen mülkün sahibi birden fazla kişidir. Bu konu kapsamında, “Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?” sorusu yanıt arıyor. İşte detaylar!

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Türkiye'de rüzgardan elektrik üretiminde rekor kırıldı! 

Türkiye'de rüzgardan elektrik üretiminde dün rekor kırıldı. Günlük bazda 132 bin 902 megavatsaatle rekor gerçekleşmiş oldu. 

Kırşehir'e yeni sanayi sitesi mi kuruluyor?

Kırşehir'de 1990 yılında açılan ve 555 dönüm alanda 710 dükkanın bulunduğu Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafın yeni bir sanayi sitesi kurulması yönündeki talepleri görüşüldü.

Kırşehir’de emlak sektörü hareketlenecek mi?

Kırşehir’de bir yıldır durgun olan ve ülkemizde yaşanan olaylarla birlikte yaprak kımıldamaz haldeki emlak piyasası faiz indirimi ve desteklerle umutlanırken, şehrimizde emlakçılar alım ya da satımlarda henüz bir kıpırdanmanın olmamasından dertli…

Kırşehir'deki konutlarda kaliteli malzeme mi kullanılıyor?

Kırşehir Çiğdem Gazetesi'nin köşe yazarlarından Salih Güner bugünkü yazısında Kırşehir'deki inşaat sektörünü anlattı. İşte Salih Güner'in o yazısı...

Köy yerleşme alanı uygulama yönetmeliği yürürlükte mi?

Köy yerleşme alanı uygulama yönetmeliği, 20 Ağustos 1987 tarihinde 19550 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Peki, köy yerleşme alanı uygulama yönetmeliği yürürlükte mi?

Etem Körükmez özgeçmiş Haberi

Etem Körükmez özgeçmiş

Etem Körükmez kimdir?

Sofular Belediyesi Eski Başkanı Etem Körükmez, CHP Malatya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Etem Körükmez kimdir? Etem Körükmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Etem Körükmez 1956 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Malatya'da tamamlayan Körükmez, Türkiye Kömür İşletmelerinde çalıştı. 


Körükmez, 1994 yılında Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Sofular Belediye Başkanlığına aday oldu. 


1999 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Sofular Belediye Başkanı olarak görev yapan Körükmez, evli altı çocuk...