04 / 05 / 2024

ethereum fiyatları

ethereum fiyatları

Avrupa Parlamentosu kripto para birimleri ve Bitcoin (BTC) için yıldırım hareketi başlattı. AP, sanal para birimi vergi kararını onayladı.

Ünlü yatırım bankacısı, Ethereum'un Bitcoin'i geçeceğini duyurdu! Piyasanın hakimi olacak!

George Soros’un 28 milyar dolarlık fonunu yöneten Dawn Fitzpatrick, artan iklim korkularının gerekçe göstererek Ethereum’un Bitcoin’den daha çok talep görme olasılığının arttığını belirtti.

Kripto paralarda büyük deprem! Bitcoin, Ethereum ve altcoinler resmen çakıldı! Şimdi bakın! 

Binance'in FTX'i satın almaktan vazgeçmesiyle, kripto paralarda sert düşüşler gerçekleşti. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’ler ne kadar oldu? Kripto paralarda son durum ne? BTC, ETH ve XRP fiyatları ne kadar? İşte kripto piyasasındaki son durum...

Kripto para piyasası haftaya nasıl başlıyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar? İşte 5 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından Bitcoin 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, yatay seyretmeye devam ediyor.

Kripto para piyasası sarsılmaya devam ediyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 4 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, psikolojik sınırın altına tutunmaya devam e

Kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle yatırımcılarını korkutan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, tekrar aşağı yönlü eğilim göstererek psikolojik sınırın altına

Kripto paralarda düşüş devam ediyor mu? Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle yatırımcılarını korkutan Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar, psikolojik sınırın üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Kripto varlıklarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar oldu? İşte 1 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto varlık piyasası, FED’in son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar düşmüştü. Haftaya da  sert bir düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar hafifçe yükselerek psikolojik sınırın üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Kripto varlıklar neden değer kaybediyor? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar oldu? İşte 31 Ağustos 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, ABD Merkez Bankası’ndan gelen mesaj sonrasında 20 bin doların altına gerilemişti. Haftaya da düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto varlıklar küçük bir yükselişle kritik eşiğin üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Kripto varlıklardaki sert düşüş yavaşladı mı? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, ABD Merkez Bankası’ndan gelen mesaj sonrasında düşüşe geçmişti. Haftaya da düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto varlıklar tekrar yükselişe geçti.

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple bugün ne kadar oldu? İşte fiyat listesi 16 Ağustos 2022

Kripto para piyasalarındaki son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Perki bugün Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar oldu? İşte 16 Ağustos 2022  Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları...

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı açıklanan FED faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 26 Nisan 2022 kripto para fiyatları...

Kripto para yatırımcısının gözü kulağı düşüşe geçen Bitcoin, Ethereum ve Altcoin piyasasındaki son gelişmelerde. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne oldu? İşte 26 Nisan 2022 BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL fiyatları...

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 

Ethereum'a hacker saldırısı yapıldı!

Kripto para biriminde Bitcoin'den sonra en büyük borsa olan Ethereum'da hacker sorunu yaşanıyor.  Hackerların tespit ettiği bug nedeniyle fiyatlar dalgalandı. 

ethereum fiyatları Haberi

ethereum fiyatları

Birçok ülke sanal para birimlerini vergilendirme konusunu uyguluyor. Bu arada Avrupa Birliği ülkeleri de bu konuda çok yavaş olmakla eleştiriliyor. Ama bir geliştirme baskısı vardı. İlk adım, Avrupa Parlamentosu'ndan (AP) kripto para birimlerini vergilendirmekti. AP üyeleri, düşük hacimli kripto para birimi tüccarları için vergi kurallarını basitleştirmek için oy kullandı. 705 üyeden 566'sı tarafından desteklenen karar bağlayıcı değildir, ancak vergi tahsilatını otomatikleştirmek için blok zincir teknolojisinin kullanılmasını içerir. Vergi kaçakçılığıyla mücadele için blockchain teknolojisinin kullanımı da tartışıldı.

KRİPTO PARALAR KESİN TANIMA KAVUŞACAK

Finansmynet'te yer alan habere göre; ayrıca, oylama kararının ayrıntılarının kripto varlıklarını açıkça tanımlaması gerektiğini vurguladı. Vergiye tabi varlığın belirlenmesinde tanımlar da önemli kabul edilir. Avrupa Parlamentosu ayrıca Avrupa Komisyonu'ndan bu...