27 / 04 / 2024

ethica Murat Akdoğan

ethica Murat Akdoğan

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Barışan tarafından kuruldu.

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akdoğan tarafından kuruldu.

Levent Akdoğan: Ev almak için acele edin!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkanı Levent Akdoğan, faizlerin 0,79’a düşmesinin ardından 2020 yılında rekor seviyede konut satışı beklediklerini anlattı. Akdoğan, “Ev sahibi olmak isteyenlere de 2020 yılının ilk çeyreğine kadar almalarını öneriyorum'' dedi.

Levent Akdoğan: Konut almak için doğru zaman!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği ve Kayimder Başkanı Levent Akdoğan, konut kredilerinde yaşanan düşüşünün büyük bir fırsat oluşturduğunu söyledi.

Ethica Sağlık Grubu sağlık yatırımlarına devam ediyor!

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

Yetki belgesi olmayan emlak ilanı veremeyecek!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan gayrimenkul sektöründe yapılacak olan sosyal regülasyonların emlak işletmelerine, çalışanlarına ve tüketicilere birçok yeni hak kazandıracağını söyledi.

ethica Murat Akdoğan Haberi

ethica Murat Akdoğan

Küresel Sağlık Enstitüsü'nün açıkladığı verilere göre, 4,2 trilyon dolar değerinde olan wellness ekonomisi, küresel ekonomik büyümeden daha hızlı büyümeye devam ediyor. Türkiye’de ise her yıl artan sağlık harcamaları 140 milyar TL’nin üzerinde. Fortune Turkey’den Begüm Nur Alkış, Sağlık harcamalarındaki artış bir yana ‘Türkiye’de sağlıklı yaşlanamıyoruz” diyen Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan ile Vitalica Wellness modelinin detayları ve sağlık alanında yapacağı yeni yatırım planları üzerine konuştu.

Ethica Sağlık Grubu'nun 2019 yılına yönelik plan ve yatırımları neler?
Adımıza ilham kaynağı olan “etik” ilkesinden bir an bile ayrılmadan yenilikçi teknoloji ile hastane ve tıp merkezlerimizin hizmet alanını sürekli genişletiyoruz. Her yıl yaptığımız yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımız ile büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor olacağız....