22 / 05 / 2024

Etiler muhtarı evi

Etiler muhtarı evi

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Sinem Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gitti!

Etiler’de görüntülenen Sinem Kobal, muhabirlerin sorularına cevap verdi. Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gittiğini söyledi.

Etiler muhtarı Seçil Eşki Yılmaz Etiler'de ev tutamadı!

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Etiler muhtarı evi Haberi

Etiler muhtarı evi

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası olan ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayet etti.

Oda TV'de yer alan habere göre; muhtarın yasa gereğinin görevde bulunduğu mahallede oturması gerektiğinden, şikayet üzerine Kaymakamlık polise talimat verdi. Olayı araştıran polis memurlarıyla ilgili şikayette bulunan Muhtar Seçil Eşki Yılmaz ile amcası olan ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını tespit etti.

Etiler’de yaşanan muhtar kriziyle ilgili belgelere ulaşıldı. Belgelerde, kaymakamlık tarafından görevlendirilen polislerin “Seçil Eşki Yılmaz isimli şahsın mernis adresi üzerinden ikamet adresi kontrol edildiğinde, sistem üzerinden iki adresi olduğu tespit edilerek bu adreslerden ilkinin Etiler Mahallesi Ahular Sokak No:19 olduğu tarafımızca görülmüştür” şeklindeki tespiti dikkat çekti. Muhtar Seçil Eşki Yılmaz’ın diğer adresinin ise Akat Mahallesi’nde olduğu kullanıldı.

Etiler Muhtarının Etiler'de bir...