19 / 05 / 2024

etiler restoran

etiler restoran

Etiler’ in yeni dinamizm merkezi The Galliard, 13:00-17:00 saatleri arasında pazar keyfine ev sahipliği yapıyor. “Wine & Pasta Sundays” konseptiyle The Galliard, pazar keyfinize lezzet katacak.

D.ream'ın 8. restoranı açılıyor!

İstanbul Etiler'deki Nispetiye Caddesi’nde Doğuş Grubu’na ait D.ream markalarının sayısı artıyor. Bu cadde üzerinde 7 restoranı ile hizmet veren D.ream, son olarak Bigchefs’in yerine de yeni bir marka getirmeye hazırlanıyor.

Hazal Kaya Etiler'de restoran açıyor!

Yeni sezonda herhangi bir dizi projesinde boy göstermeyen Hazal Kaya, restoran açma hayalini Türkiye'de gerçekleştirecek. İddialara göre, Kaya restoranını İstanbul Etiler’de açacak.

İbrahim Tatlıses Etiler'deki kebapçısını sattı!

İbrahim Tatlıses işletmesini eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını devretti. İbrahim Tatlıses, önceki gün Zerafet Restoran’ın ortaklarıyla oturup devir işlemlerini gerçekleştirdi.

Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı restoran açtı!

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda Levent'te Burgerman isimli bir hamburgerci açmıştı. Bu kez de eşi Selin Ortaçlı, Etiler Mayadrom'da İtalyan restoranı açtı. Mekanın ismi; Hansel.

Etiler Venüs Pastanesi yenilenecek!

Ünlü steak restoranı Nusret'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem, Etiler'in simgesi Venüs Pastanesi'ni 22 milyon dolara satın almıştı. Gökçe ile Erdem, Venüs Pastanesi'nin sadece mülkünü değil, kedisini de satın almış.

İstanbul'un ilk Azeri restoranı Quzu 3 milyon dolara Etiler'de açılacak!

Tam 3 milyon dolara mal olan İstanbul’un ilk Azeri restoranı, Quzu önümüzdeki hafta Etiler’de hizmet vermeye başlıyor. Azeri işadamı Elşan İbrahimov'un açacağı restoran 3 milyon dolara mal oldu...

P.F Chang's İstanbul'da şube açtı!

Arizona Scottsdale'de 1993 yılında kurulan ve dünyada 225'den fazla şubesi bulunan Çin restoran zinciri P.F. Changs'ın, Türkiye'deki ilk şubesi Etiler Nispetiye Caddesi'nde açıldı...

Etiler'deki 4 okul arazisi için devler yarışıyor!

İstanbul'un en lüks semtlerinden olan Etiler'de yer alan 4 okul arazisi için devler yarışıyor...

DD ile üç yıl içinde 5 restoran açacaklar!

Dünyaca ünlü restoran işletmecisi DD London, Türkiye'deki ilk şubesini İstanbul Trump Towers'ta açacak...

Etiler İnci Büfe, Çengelköy, Mersin ve Yalova'da şube açacak!

Etiler İnci Büfe Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çengelköy, Mersin Yenişehir ve Yalova'da franchise şubelerini açıyor

Ebru Gündeş-Reza Zarrab Etiler'de 750 bin dolara rezidans aldı!

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Etiler'deki rezidanstan kızlarına 750 bin dolar değerinde daire satın aldı.

Sir Terence Conran Trump Towers'ta lüks restoran açıyor!

Coq d’Argent restoranının patronu Sir Terence Conran İstanbul’un damak tadına el atıyor. Conran, Trump Towers’ta Mehmet Ali Yalçındağ ve Borsa restoranlarının sahibi Özkanca ile ortak lüks bir restoran açıyor

Doğuş, restoran zinciri Doors Group hisselerini almak istiyor!

Doğuş Holding, lüks restoran zinciri Doors (kapılar) Group’un satışta olan hisselerini almak için resmi teklif verdi...

etiler restoran Haberi

etiler restoran

Şık konsepti, eşsiz lezzetleriyle kısa sürede Etiler’ in vazgeçilmez adresi olan The Galliard, pazar günlerine yeni bir soluk getiriyor. Wine&Pasta Sundays konseptiyle The Galliard, saat 13:00- 17:00 arasında sunduğu şarap ve makarnanın eşsiz uyumunu, pazar keyfiyle birleştiriyor.

Sahip olduğu farklı bar konsepti ile hayli iddiasını koruyan The Galliard; sunduğu Wine&Pasta Sundays ile damaklarda eşsiz lezzetler bırakıyor. Müzik danışmanlığını DJ Funky “C” nin üstelendiği The Galliard’ da, müziğin keyfi,  “Wine&Pasta” konsepti ile doyasıya yaşanıyor.

The Galliard, fine dining çizgisinin yanı sıra dış alanda yer alan özel tasarım oval bar ile Türkiye’ de bara olan bakış açısını da değiştiriyor. Barda keyifle yemek yeme fırsatı sunan The Galliard, şık konseptiyle farkını korumaya devam ediyor.

Şehrin merkezi Etiler’ de bulunan The Galliard, huzurlu bir ortamda, her...