06 / 05 / 2024

etimesgut ballıkuyumcu kentsel dönüşüm

etimesgut ballıkuyumcu kentsel dönüşüm

Etimesgut İlçesi Ballıkuyumcu Mahallesi Eskişehir Yolu Kent Girişi ve Çevresi Ballıkuyumcu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri yarın askıya çıkıyor...

İzmir Ballıkuyu kentsel dönüşümle kurtulacak!

İzmir Ballıkuyu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Projede sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları yer alacak.

Ankara Süvari Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Etimesgut ilçesi Süvari Mahallesi'nde gecekondu bölgesi Balkanlar kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve proje alanı ilan edildi.

Ankara Etimesgut'ta bazı alanlarda kentsel dönüşüm kararı!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Süvari Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kentsel dönüşümde sıra Ballıkuyu'ya geldi!

Uzundere'de kentsel dönüşümün temellerini atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Ballıkuyu'da 48 hektarlık alan için kolları sıvadı.

Emlak Konut Etimesgut Ballıkuyumcu 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Etimesgut Ballıkuyumcu 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Etimesgut Susuz kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, Susuz Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı kapsamında kalan 46620 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Ankara Etimesgut'ta 93 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etimesgut Balıkuyumcu'da bulunan 19 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 93 milyon 33 bin 92 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 gayrimenkul satıyor! 86 milyon TL'ye!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Ankara Etimesgut Ballıkuyumcu mevkiindeki 19 gayrimenkul 86 milyon 407 bin 605 TL bedelle ihale ediliyor.

Ankara Ballıkuyumcu imar planı yine mahkemelik oldu!

ETİMESGUT Ballıkuyumcu Malıallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm alanı nazmı ve uygulama imar planını Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşımıştı. Yürütmeyi durdurma kararının alındığı alanda ikinci kez plan yapıldı.

Etimesgut Ballıkuyumcu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Etimesgut Ballıkuyumcu Mahallesi Eskişehir Yolu Kent Girişi ve Çevresi Ballıkuyumcu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri askıya çıktı...

Ankara Ballıkuyumcu kentsel dönüşüm imar planı yarın askıda!

Etimesgut İlçesi Ballıkuyumcu Mahallesi Eskişehir Yolu Kent Girişi ve Çevresi Ballıkuyumcu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri yarın askıya çıkıyor...

Etimesgut Ballıkuyumcu imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Etimesgut ilçesine bağlı Ballıkuyumcu mahallesi 63915 ada 1 sayılı parselde 1/5.000 ölçekli nazım imar plan değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Yeşil alanlar üzerinde kentsel dönüşüm olmaz!

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Cetinkaya, İl Başkanlığında düzenlediği basın bilgilendirme toplantısında, Bakanlar Kurulu'nun Çankaya, Mamak, Etimesgut ve Gölbaşı'ndaki 8 etapta ilan ettiği kentsel dönüşüm alanı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

etimesgut ballıkuyumcu kentsel dönüşüm Haberi

etimesgut ballıkuyumcu kentsel dönüşüm


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14 Ağustos 2015 gün ve 1691 sayılı kararı ile onaylanan, Etimesgut İlçesi Ballıkuyumcu Mahallesi Eskişehir Yolu Kent Girişi ve Çevresi Ballıkuyumcu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri yarın askıya çıkarılıyor. İmar planı 17 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...