13 / 05 / 2024

Etimesgut Belediyesi kiralık salon ihalesi

Etimesgut Belediyesi kiralık salon ihalesi

Etimesgut Belediyesi, Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salonu kiraya veriyor..

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Etimesgut Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Ankara Etimesgut Belediyesi pandemi boyunca kapalı olan işletmelerden kira ücreti almayacak. Buna ek olarak açık olan işletmelere ise kira ödemelerine yüzde 90'a varan indirim yapılacak. 

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Etimesgut Belediyesi'nin mali bütçesi 240 milyon TL'ye çıktı!

Etimesgut Belediyesi 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış göstererek 240 milyon TL'ye çıktı.

Etimesgut Belediyesi'nin bütçesi 240 milyon TL oldu!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirci başkanlığında toplanan meclis 10 günlük bütçe maratonunu tamamladı. Etimesgut Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yüzde 20 artarak 240 milyon TL oldu.

Etimesgut Belediyesi Yapracık'a 2 park inşa etti!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi'ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazaryeri ve zabıta noktası inşa edilecek...

Etimesgut Belediyesi'nden Yapracık'a yatırım hamlesi!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi’ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazar yeri ve zabıta noktası inşa edilecek.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Etimesgut Belediyesi kiralık salon ihalesi Haberi

Etimesgut Belediyesi kiralık salon ihalesi

Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salon kiraya veriliyor. İhaleye çıkarılan yerin bir aylık tahmini kira bedeli 40 bin TL + KDV olarak belirlendi. İhale 13 Şubat 2018 tarihinde saat 14:00’da yapılacak.


AHİ ELVAN AİLE YAŞAM VE EĞİTİM MERKEZİ İLE ÇOK AMAÇLI SALON KİRAYA VERİLECEKTİR

Etimesgut Belediye Başkanlığından:

Belediyemizin mülkiyetinde ve tasarrufunda bulunan aşağıda adresi ve kullanım amacı belirtilen yerler 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında, kiraya verilecektir.

1 - İhale 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a ve 36. maddelerinde belirtilen kapalı teklif usulü ile 13.02.2018 saat 14:00’da yapılacaktır.

2 - İhale 30 Ağustos Mahallesi, Şehit Hasan Öztürk Caddesi No: 5 Etimesgut/ANKARA adresinde Encümen toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3 - İhaleye çıkarılan...