29 / 04 / 2024

Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği toplantısı

Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği toplantısı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği ' nin toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Demirel, ilçenin gelişimi ve gelecek planlamaları hakkında bilgi verdi...

Enver Demirel: 5 yılda 30 yıllık sosyal ve kültürel tesis projesini hayata geçirdik!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. 5 yılda kısıtlı imkanlara rağmen ilçenin 30 yıllık sosyal ve kültürel tesis ihtiyacına cevap verecek yatırımlar yaptıklarını vurguladı...

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

İnşaat sektöründe fiyat farkı krizi! Müteahhitler zararına mı üretim yapıyor? 

Türkiye Resmi Sektör İnşaat Müteahhitleri İşveren Sendikası Başkanı Servet Arslan, fiyatı farkı sisteminin çöktüğü iddiasını gündeme getirerek, acilen sürdürülebilir bir sisteme geçilmesi talebinde bulundu. 

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde müteahhitler harçlardan muaf mı?

Kentsel dönüşüm kapsamındaki binalar bazı harç ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, kentsel dönüşümde müteahhitler de harçlardan muaf mı?

Müteahhitler ve çimentocuların tartışması kızışıyor!

Ağırlıkla konut müteahhitlerinden oluşan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) üyesi şirketler daha önce açıkladıkları iş durdurma kararını hayata geçirdi. Peki sektör temsilcileri konuya ilişkin ne diyor?

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

İnşaat malzemelerinde fiyat artışına müteahhitler isyan etti!

İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, inşaat sektörüne malzemelerdeki yüksek artışın müteahhitleri zor duruma düşürdüğünü söyledi.

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği toplantısı Haberi

Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği toplantısı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. Toplantıya Demirel'in yanı sıra Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) Başkanı Mustafa Şahin, dernek başkanı Baki Çelen, ilçede faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı denetim firma temsilcileri katıldı. 


ETİMESGUT'UN NÜFUSU 23 YILDA 500 BİNE ÇIKTI 


Toplantıda konuşan Başkan Demirel, ilçenin gelişimi ve gelecek planlamaları hakkında bilgi verdi. Demirel, Etimesgut'un nüfusunun 23 yılda 70 binden 500 bine ulaştığını ve önümüzdeki 10 yıllık süreçte ise bu rakamın 1 milyona ulaşacağını tahmin ettiklerini söyledi. Belediye olarak ilçenin hem bugününe hem de geleceğine yatırım yaptıklarını kaydeden Demirel, "İlçemize birçok hizmet kazandırdık. Eksiğimiz, hatamız, yapamadıklarımız olabilir ancak bu millete asla ihanetimiz olmaz. Eksiklerimizi tamamlamak ve şehrimize, insanımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için sizlerden destek istiyoruz. Halkımızla, müteahhidimizle,...