07 / 05 / 2024

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi

Mevlana Kültür Merkezi Binası, Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak..

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mevlana Kültür Merkezi Binası, Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak..

Konya Mevlana Kültür Vadisi projesinde son durum!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Yeni hedef Mevlana Kültür Vadisi Projesini en kısa sürede bitirmek.

Konya’ya İslam Kültür Merkezi kuruluyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, İslam Kültür Merkezi ile Konya’ya önemli bir yatırımı daha kazandırıyor. 11 milyon liraya mal olacak İslam Kültür Merkezi, Mevlevihane ve Panorama Mevlana olmak üzere iki bölümden oluşuyor.

Canik Belediyesi kültür mahallesi yaptı!

Canik Belediyesi tarafından yapılan ve içinde dershanelerin dönüşümüne model oluşturan etüt merkezlerinin de bulunduğu Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nü kültür mahallesi olarak nitelendirdi. Projeyi Elif Çakır değerlendirdi.

Osmancık Kültür Turizm Derneği Konya'yı gezdi!

Osmancık Kültür Turizm Derneği'nin organizasyonu ile Konya'ya 2 günlük tur düzenlendi. Mevlana Kültür Merkezi'nde Semazen gösterilerini izleyenler Osmancık 'ta yeni bir gezide buluşmak üzere vedalaştılar.

Konya'ya yeni Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası yapılacak!

Alaaddin-Adliye tramvay hattı çalışmaları ve Mevlana Türbesi’nin önünün açılması için eski Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Güzel Sanatlar Galerisi binaları yıkılarak yeni İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası yapılacak.

Mevlana Kültür Vadisi Projesi kapsamında 2 bin 327 bina restore edildi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Merkez' de Mevlana Kültür Vadisi Projesi kapsamında 10 yılda 2 bin 327 tarihi yapının restorasyonunu tamamladıklarını ifade etti...

Mevlana Kültür Kongre ve Spor Merkezi açılışı için geri sayım başladı!

Ankara Keçiören'de inşasına başlanan Keçiören Mevlana Kültür Kongre ve Spor Merkezi'nin açılışı içki geri sayım başladı. Projenin temel atma töreni TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in de katılımıyla gerçekleşmişti..

Etimesgut Korkut Ata Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Ankara'nın en büyük kültür merkezlerinden biri olan Etimesgut Korkut Ata Kültür Merkezi açıldı...

Kültür Bakanlığı Ayasafya ve Topkapı'yı yurtdışında tanıtacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü,Ayasofya, Topkapı Sarayı, Anadolu Medeniyetleri, Efes Örenyeri, Zeugma Mozaik, Türk İslam Eserleri Müzesi gibi büyük müzeler yurt dışında önemli noktalarda tanıtıcak

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi Haberi

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi

Etimesgut Belediyesi, Mevlana Kültür Merkezi Binası'nı 10 yıllığına kiraya veriyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 240 bin TL olarak belirlenen binanın kiralama ihalesi 9 Ocak'ta gerçekleşecek.

TAŞINMAZ MAL KİRAYA VERİLECEKTİR

Etimesgut Belediye Başkanlığından:

Belediyemizin mülkiyetinde ve tasarrufunda bulunan aşağıda adresi ve kullanım amacı belirtilen yer 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında, kiraya verilecektir.


* İstasyon Mah. imarın 48054 ada 1 sayılı parsel üzeri Mevlana Kültür Merkezi Binası
* Kullanım amacı: Eğitim, Kültür veya Sağlık Hizmetleri
* Muhammen bedel: 3 milyon 240 bin TL + KDV
* Geçici taminat: 97 bin 200 TL
* Kira Süresi: 10 yıl 
* İhale tarihi: 09 Ocak 2018
* İhale saati: 14:00

1 - İhale 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35. maddesinin a bendinde belirtilen kapalı teklif usulü...