03 / 05 / 2024

Etimesgut yaşam kalitesi

Etimesgut yaşam kalitesi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla cazibesini artıran Etimesgut'un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi haline geldiğini söyledi.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Etimesgut Belediyesi Ahi Elvan Yaşam Merkezini kiraya veriyor!

Etimesgut Belediyesi, Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salonu kiraya veriyor..

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Ankara'nın ilk engelsiz yaşam merkezi bu yıl açılacak!

Ankara'nın ilk ve Türkiye'nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezi Etimesgut'ta inşa ediliyor. Merkezin bu yıl içinde hizmete açılması bekleniyor.

Ankara Etimesgut'a 2 yeni yaşam merkezi!

Ankara Etimesgut'un Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni yaşam merkezlerine kavuşuyor. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Ankara Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin engelli ve ailelerine yönelik en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi’ne inşa ediliyor. Yapılan açıklamalara göre 20 milyon TL'lik projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Etimesgut'ta yaşam kalitesi artıyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla cazibesini artıran Etimesgut'un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi haline geldiğini söyledi.

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Yaşam kalitesi en iyi şehir listesinde İstanbul 122. sırada!

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında İstanbul 122. sırada yer aldı.

Dünyada yaşam kalitesi en yüksek şehir Viyana!

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. 230 şehir içinde Viyana'nın ardınan İsviçre'nin Zürih kenti ikinci sırayı aldı.

Etimesgut yaşam kalitesi Haberi

Etimesgut yaşam kalitesi

Yaşam kalitesi artan ilçenin Türkiye'nin en çok tercih edilen ilçelerinin başında geldiğini kaydeden Demirel, "Toplumun tüm kesimlerine hitap eden tesisler yaptık, yeni parklar inşa ettik. Yine hemşehrilerimizi topyekün kucaklayan sosyal ve kültürel etkinliklere imza attık. Yapılan bu hizmetler ilçemizi Türkiye'nin yükselen değeri yaptı. Nüfusumuz her yıl büyük artış gösteriyor. Şu anki nüfusumuz 550 binleri aştı. 10 yıl içinde nüfusu 1 milyona ulaşan, Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında önde olmak için çalışıyoruz" dedi. 


1 YILDA TAMAMLANAN TESİSLER: ATABEY SPOR MERKEZİ 

Etimesgut Belediyesi, Atayurt Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Atabey Spor Merkezi'ni hizmete açtı. TOKİ Konutları'nın olduğu bölgede yapılan tesiste aerobik, fıtness, plates, spinning salonu yer alıyor. Tesis bünyesinde ayrnıca fin hamamı ve sauna da hizmet veriyor.  Yeşil alan ve çevre düzenlemelerinin de yer aldığı...