03 / 05 / 2024

etimesgut yukarıyurtçu imar planı

etimesgut yukarıyurtçu imar planı

Ankara Etimesgut ilçesine bağlı Yukarı Yurtçu Mahallesi, 21 no'lu ve 22 no'lu parsellere ilişkin 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

Etimesgut Şehitali, Yukarıyurtçu, Ballıkuyumcu'da imar planı değişikliği!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Şehitali Mahallesi, Yukarıyurtçu Mahallesi ve Ballıkuyumcu Mahallesi'nde belirlenen parseller için hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı...

Ankara Etimesgut Yukarıyurtçu Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Etimesgut Yukarıyurtçu Mahallesi, Gümüşlük Mevkii’nde yer alan tp. 195 no' lu kadastro parseli için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı...

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında acele kamulaştırma başladı! 334 konut ile 106 iş yerinde dönüşüm başladı

Zeytinburnu'nda çoğunluğu imar mevzuatına aykırı olan ve afet riski taşıyan yapılar tasfiye edilip ilçe belediyesince acele kamulaştırma yapılıyor.

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Mustafa İlhamı Hotamış tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Gebze'nin yeni imar planlarına yürütmeyi durdurma kararı!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde vatandaşların davacı olduğu imar planı için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, 8 pafta, 7635 ve 7640 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi imar planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, 14206 parselin kuzeyinde yer alan tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi imar planı askıda!

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi, 520 ada, 22, 23, 24 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Etimesgut'un 2 mahallesinde imar planı değişikliği!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü, Güzelkent Mahallesi ve Bağlıca Mahallesi'ndeki 1/1000 ölçekli uygulama imara planı değişikliği kararını Resmi Gazete'de yayınladı. 

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

Vatandaşların çoğu imar barışından habersiz!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç , ‘imar barışı’nın detaylarından bahsetti. Genç, ''Başvuru süresinin dolmasına kısa bir süre kalmış olmasına rağmen vatandaşların çoğu imar barışı düzenlemesinin ne getirdiğinden habersiz'' dedi. 

Gürpınar Siteler Bölgesi kentsel dönüşüme hazır!

Beylikdüzü Belediyesi’nin, Gürpınar Siteler Bölgesinde kentsel dönüşüm için yürütmüş olduğu imar planı değişikliği çalışmalarıyla İBB'den herhangi bit yanıt gelmemesine karşın, gerekçeleriyle birlikte planı yürürlüğe koyarak çalışmaları başlattı...

etimesgut yukarıyurtçu imar planı Haberi

etimesgut yukarıyurtçu imar planı


Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünden:


Belediye Meclisimizin 07/05/2015 tarih ve 268 sayılı kararı ile uygun görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 14/05/2015 tarih ve 1058 sayılı kararı ile onanan "Etimesgut İlçesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi, 21 ve 22 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 09/06/2015 günü Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen...