09 / 05 / 2024

Etimesgutta şehit parkları

Etimesgutta şehit parkları

Etimesgut Belediyesi ’ nin Eryaman bölgesinde yeni yaptığı iki parka daha şehit askerlerin isimleri verildi. Şehit Rifat Çelik ve Şehit Abdulkadir Yüzbaşıoğlu parklarının yapımı tamamlandı...

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine Narlıdere'den 2 ev!

Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar, 24 Temmuz’da Diyarbakır Sur'da şehit düştü. Şehidin ailesine ev alma hayali Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım aracılığıyla İzmirli bir hayırsever tarafından gerçekleştirildi.

Şehit Fatih Efiloğlu'nun evinin inşaatını Ordu Belediyesi tamamlayacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen uzman çavuş Fatih Efiloğlu'nun Ordu'daki babaevinin inşaatını Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

TBMM'ye şehit ailelerinin ev sahibi yapılması için kanun teklifi sunuldu!

Milliyetçi Hareket Partisi, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nda değişiklik yapılarak şehit ailelerinin Toplu Konut İdaresi tarafında ev sahibi yapılmaları için TBMM'ye kanun teklifi sundu.

Muğla Menteşe'de parklar yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehre yeni bir soluk kazandıran Menteşe Belediyesi, parkları ve sosyal donatı alanlarını yeniliyor. Menteşe Belediyesi, Akyol Parkı ve Nazım Hikmet Parkında revize çalışmalarına başladı.

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine kentsel dönüşümden ev verilecek!

Diyarbakır Sur'daki operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar'ın (26), İzmir Narlıdere'de gecekonduda yaşayan ailesini satın alacağı eve taşıma hayali gerçekleşecek.

Ankara'da şehit ve gazi yakınlarına emlak danışmanlığı eğitimi verilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) ve Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) işbirliği ile şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına yönelik olarak Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı düzenlenecek.

Batman'da parklar elden geçiriliyor!

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

Şehit Adem Yavuz vapuru AVM oldu!

İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. İşte ayrıntılar...

Hatay Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı hizmete açılıyor!

Hatay Dörtyol Belediyesi şahadetinin ilk yıldönümünde Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı'nı Cumartesi günü saat 11.00 da Niğdeliler Mahallesi'nde açıyor. Çakıroğlu, Dörtyol Belediyesi tarafından unutulmadı.

Gaziantep Şahinbey'de parklar onarılıyor!

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Havalar ısınınca halkımız kendini dışarı atacak. Bu yüzden tüm parkları elden geçiriyor, eksiklerini gideriyoruz" dedi

Bartın'daki şehit ailesine yapılan ev tamamlandı!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer'in harap durumdaki babaevi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı doğrultusunda yenilenerek anahtarı aileye teslim edildi.

Şehit Özgür Gümüş'ün inşaat halindeki evi yardımlarla tamamlandı!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Etimesgutta şehit parkları Haberi

Etimesgutta şehit parkları

Etimesgut Belediyesi’nin Eryaman bölgesinde yeni yaptığı iki parka daha şehit askerlerin isimleri verildi. Şehit Rifat Çelik ve Şehit Abdulkadir Yüzbaşıoğlu parklarının yapımı tamamlandı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel; “Hedefimiz; Etimesgut’u Ankara’nın en yeşil ilçesi yapmaktır. İlçemizin dörtbir yanında park, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor.” Etimesgut Belediyesi, Eryaman bölgesindeki iki parkı tamamladı. İki parkın toplam alanı 30 bin metrekareyi aşıyor. Parklara şehitlerin isimleri verildi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, parkların ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Hedefimiz; Etimesgut’u Ankara’nın en yeşil ilçesi yapmak. Bunun için de ilçemizin dörtbir yanında park, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


24 DÖNÜMLÜK PARK


Tunahan Mahallesi’nde 24 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen parka, Hakkari’de 1992 yılında şehit olan Rıfat Çelik’in adı verildi....