03 / 05 / 2024

Etimesgutta yaşam 2016

Etimesgutta yaşam 2016

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla cazibesini artıran Etimesgut'un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi haline geldiğini söyledi.

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor. Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı 10 Ekim 2016'da düzenlenecek basın toplantısıyla gerçekleşecek.

Van Süphan'da çocuk yaşam merkezi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı çalışma programına dahil edilen ve Süphan Mahallesi'nde yapılacak olan çalışmalar içerisinde Çocuk Yaşam Merkezi'de bulunuyor.

Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi 11.2 milyon TL'ye yaptırılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Kültür ve Yaşam Merkezi yapım işini üst hakkı kullanım karşılığı ihale edecek. Son teklif verme tarihi 16 haziran 2016 olan kültür merkezi yapım işinin bedeli 11 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Park Yaşam Ataşehir'de 4 ay yüzde 70 oranında satış gerçekleşti!

Park Yaşam Ataşehir projesinde, tapu resmi kayıtlarına göre; 2016 yılı ilk çeyrek döneminde Türkiye geneli en çok satılan proje oldu.

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan'da!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Selective Port'ta 3 bin 430 liraya metroya komşu 3+1 ferah bir yaşam!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 3 bin 430 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 430 lira taksitle 3+1 daire avantajıyla, metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Yaşam kalitesi en iyi şehir listesinde İstanbul 122. sırada!

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında İstanbul 122. sırada yer aldı.

Dünyada yaşam kalitesi en yüksek şehir Viyana!

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. 230 şehir içinde Viyana'nın ardınan İsviçre'nin Zürih kenti ikinci sırayı aldı.

Selective Port: 2 bin 850 liraya metroya komşu bir yaşam!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı 2016'da tamamlanacak!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı projesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Dündar, projenin Türkiye çapında bir proje olacağını, 2016 yılında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Etimesgutta yaşam 2016 Haberi

Etimesgutta yaşam 2016

Yaşam kalitesi artan ilçenin Türkiye'nin en çok tercih edilen ilçelerinin başında geldiğini kaydeden Demirel, "Toplumun tüm kesimlerine hitap eden tesisler yaptık, yeni parklar inşa ettik. Yine hemşehrilerimizi topyekün kucaklayan sosyal ve kültürel etkinliklere imza attık. Yapılan bu hizmetler ilçemizi Türkiye'nin yükselen değeri yaptı. Nüfusumuz her yıl büyük artış gösteriyor. Şu anki nüfusumuz 550 binleri aştı. 10 yıl içinde nüfusu 1 milyona ulaşan, Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında önde olmak için çalışıyoruz" dedi. 


1 YILDA TAMAMLANAN TESİSLER: ATABEY SPOR MERKEZİ 

Etimesgut Belediyesi, Atayurt Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Atabey Spor Merkezi'ni hizmete açtı. TOKİ Konutları'nın olduğu bölgede yapılan tesiste aerobik, fıtness, plates, spinning salonu yer alıyor. Tesis bünyesinde ayrnıca fin hamamı ve sauna da hizmet veriyor.  Yeşil alan ve çevre düzenlemelerinin de yer aldığı...