29 / 04 / 2024

Etiyopya demiryolunun temeli atıldı

Etiyopya demiryolunun temeli atıldı

Etiyopya’da, Türk firması Yapı Merkezi Holding’in inşa edeceği 1,7 milyar dolarlık ‘Awash Waldia-Hara Gabaya Demiryolu Projesi’ için temel atma töreni düzenlendi.

Etiyopya'da Awash Waldia-Hara Gabaya Demiryolu'nun temeli atıldı!

Etiyopya’da, Türk firması Yapı Merkezi Holding’in inşa edeceği 1,7 milyar dolarlık ‘Awash Waldia-Hara Gabaya Demiryolu Projesi’ için temel atma töreni düzenlendi.

Etiyopya'da Hara Gabaya Demiryolu Projesi'nin temeli atıldı!

Etiyopya’da, Türk firması Yapı Merkezi Holding’in inşa edeceği 1.7 milyar dolarlık “Awash Waldia - Hara Gabaya Demiryolu Projesi” için temel atma töreni düzenlendi.

Yapı Merkezi Holding'in Etiyopya demiryolu projesinin temeli atıldı!

Etiyopya'da, Türk firması Yapı Merkezi Holding'in inşa edeceği 1,7 milyar dolarlık 'Awash Waldia-Hara Gabaya Demiryolu Projesi' için temel atma töreni düzenlendi.

Halkalı Gümrük Kompleksi'nin temeli atıldı!

İhracatın en büyük çıkış kapısı olan Halkalı Gümrüğü' nün temeli dün Büyükçekmece’ de atıldı. Halkalı Gümrük Müdürlüğü Yeni Tesisleri’ nin 2014 yılında faaliyete geçirilmesi planlanıyor...

Trabzon'da 24 tesisin temeli atıldı!

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak ve yaklaşık 225 milyon liraya mal olacak 24 tesisin daha temeli atıldı...

Amsterdam Ayasofya Camii'nin temeli atıldı!

Ayasofya Camii’nin temeli Hollandalıların da katıldığı bir törenle atıldı. Amsterdam Ayasofya (Westermoskee) Camiinin Avrupa'da pek benzeri olmayan tamamen Osmanlı mimarî tarzında yapılmış bir camii olması planlanıyor

Suat Altın İnşaat 'ın temeli atılan projelerinin maliyeti 370 milyon lira!

Suat Altın inşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, devam eden ve temeli atılan projelerinin toplam maliyetinin yaklaşık 370 milyona ulaştığını belirterek, "Yalnız Kayseri'de değil ilk etapta Sivas ve İstanbul'da da atağa geçtik" dedi.

Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nin temeli atıldı!

Ankara'ya 122 milyon liralık 16 tesis ile 219 milyon lira bütçesiyle 33 baraj, gölet ve sulama tesisi yapılacak. Tesislerin temeli önceki akşam bakanlann da katıldığı bir törenle atıldı.

Akkent konutlarının temeli atıldı!

504 dairelik Akkent Konutlarının temeli atıldı. 21. toplu konut hamlesi olan Akkent Konutlarının temel atma töreninde konuşan Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşümün önemli olduğunu belirtti.

Kumkuyu Yat Limanı'nın temeli atıldı!

İçerisinde gümrük kapısı da bulunacak olan Kumkuyu Yat Limanı'nın temeli törenle atıldı. Ömer Sezer Kumkuyu Yat Limanı'nın diğerlerinden çok farklı olduğunu, buranın turizm sektörünün dünyaya açılan penceresi olacağını söyledi.

Akkent Siteleri'nin temeli 26 Ağustos'ta atılacak!

Karatay 'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yürütülen toplu konut çalışmaları devam ediyor. Akkent Siteleri 'nin temeli 26 Ağustos Pazartesi günü saat 11:00 de atılacak...

TOKİ Eskişehir Stadyumu'nun temeli bugün atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKI) Eskişehir'e kazandıracağı 33 bin kişilik stadyum için geri sayım başlıyor. 800 iş gününde bitirilmesi planlanan yeni stadyumun temeli bugün 15.45'te Sazova Mahallesi'nde resmi törenle atılacak...

Eskişehir stadyumunun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Eskişehir'e kazandıracağı 33 bin kişilik stadyum için geri sayım başlıyor. 800 iş gününde bitirilmesi planlanan yeni stadyumun temeli bugün atılıyor...

Etiyopya demiryolunun temeli atıldı Haberi

Etiyopya demiryolunun temeli atıldı

Etiyopya’da, Türk firması Yapı Merkezi Holding’in inşa edeceği 1,7 milyar dolarlık ‘Awash Waldia-Hara Gabaya Demiryolu Projesi’ için temel atma töreni düzenlendi. Yapı Merkezi Holding’in 42 ayda tamamlaması planlanan 389 kilometre uzunluğundaki Avrash Waldia ile Hara Gabaya bölgesi arasındaki demiryolu, istasyon ve bakım hatlarıyla 447 kilometreyi bulacak. Yapı Merkezi Holding’in inşa edeceği demiryolu hattında, 3 adet terminal istasyonuyla 6 ara istasyon yer alacak. Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Anoğlu projenin sadece Etiyopya kentlerini değil Etiyopya ile Türkiye’yi de eskisinden daha çok birbirine bağlayacağını söyledi.



İFM...