21 / 05 / 2024

etlik hastanesine ne kadar kredi sağlandı

etlik hastanesine ne kadar kredi sağlandı

Kamu-özel işbirliğiyle inşa edilen 16 dev sağlık kompleksinden biri olan Ankara Etlik Hastanesi’ne 13 banka 876 milyon euroluk krediyle projeye destek verdi.

 Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Türkerler İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Etlik Şehir Hastanesi'nde yapılacak olan personel alımları için internet üzerinden başvuru yapılacağı belirtildi. Peki  Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacak?

Sayıştay’ın Sağlık Bakanlığı’na ait 2020 yılı denetim raporunda, taşınan hastanelere yer verildi. Raporda, şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacağına da değinildi.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Etlik Yeşilyurt Camisi'nin akıbeti ne olacak?

Ankara Etlik'te bulunan Yeşilyurt Camisi, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır kapalı. Şahsi arazi üzerinde bulunan cami 7 varisten birinin itirazı nedeniyle yeniden inşa edilemiyor.

Ankara Etlik'te yıkılan üst geçit tamamen kaldırıldı!

Etlik’te ASKİ Genel Müdürlüğü’ne ait bir kamyonun dorsesinde yüklü iş makinesinin çarpması sonucu önceki gün bir bölümü yıkılan üst geçit, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tamamen kaldırıldı.

Ankara Etlik Hastanesi'ne 876 milyon euroluk kredi!

Kamu-özel işbirliğiyle inşa edilen 16 dev sağlık kompleksinden biri olan Ankara Etlik Hastanesi’ne 13 banka 876 milyon euroluk krediyle projeye destek verdi.

Ankara 365 AVM müdürü Yüksel Kocatürk Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi

Yüksel Kocatürk, 9 Eylül 2009 tarihinde Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi...

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

etlik hastanesine ne kadar kredi sağlandı Haberi

etlik hastanesine ne kadar kredi sağlandı

Kamu-özel işbirliğiyle inşa edilen 16 dev sağlık kompleksinden biri olan Ankara Etlik Hastanesi’ne dev kaynak sağlandı. 3 bin 566 yatak kapasitesiyle dünyanın en büyükleri arasına girecek olan hastane için 13 banka 876 milyon euroluk krediyle projeye destek verdi. Bakan Müezzinoğlu, “4 yılda 46 bin yatakla sağlık hizmeti vereceğiz” dedi.


Sağlık Bakanlığı'nın Kamu-Özel Ortaklığı (KOO) modeli ile yürüttüğü entegre sağlık kampüsleri programı kapsamındaki 3 bin 566 yataklı Etlik Entegre Sağlık Kampüsü'ne dev kaynak sağlandı. 876 milyon euroluk (yaklaşık 2,4 milyar lira) kaynağı sağlayan ve yerli ile yabancı 13 bankadan oluşan konsorsiyum ile projeyi üstelenen firmalar arasında düzenlenen anlaşma İstanbul'da dün imzalandı.


20 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Toplamda 1 milyon 71 bin metrekare inşaata sahip Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 42 ayda inşa edilerek hizmete hazır...