15 / 05 / 2024

etlik şubesi güllüğolu açıldı mı

etlik şubesi güllüğolu açıldı mı

İstikrarlı büyümesini sürdüren Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Başkent’in 4’üncü şubesini Etlik’te açtı. Şubenin açılışı ile birlikte Güllüoğlu, yurtiçinde 22 şubeye ulaştı. Güllüoğlu'nun hedefi ise yıl sonuna kadar 30 şube açmak.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Güllüoğlu Ankara'daki 4. şubesini açtı!

İstikrarlı büyümesini sürdüren Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Başkent’in 4’üncü şubesini Etlik’te açtı. Şubenin açılışı ile birlikte Güllüoğlu, yurtiçinde 22 şubeye ulaştı. Güllüoğlu'nun hedefi ise yıl sonuna kadar 30 şube açmak.

Güllüoğlu Ankara Etlik'te şube açtı!

Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Başkent’in 4’üncü şubesini Etlik’te açtı. Şube açılışı ile ilgili konuşan Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, “Etlik şubemizin açılışıyla birlikte yurtiçinde 22 şubeye ulaştık." dedi.

Güllüoğlu, Başkent'te 4'üncü şubesini açtı!

İstikrarlı büyümesini sürdüren Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Başkent'in 4'üncü şubesini Etlik'te açtı. Açılışta Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü konuşma yaptı.

İdris Güllüce Adıyaman'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, " Farklı dil, kültür ve de mezheplerin hiçbir problem oluşturmadan nasıl yaşadığını görmek isteyenlerin Adıyaman'a gelmesi gerekir " dedi.

İdris Güllüce: Şehirler planlı büyüyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin insan dostu şehir anlayışını hâkim kılmak olduğunu ifade etti. Güllüce, kimlikli ve kişilikli şehirler oluşturmanın önemine değindi.

İdris Güllüce: Türkiye’nin gelişimi için çalışmalar sürüyor!

“ Kimlikli ve Kişilikli Şehirler ” oluşturmanın önemine değinen Bakan Güllüce, her şehrin ekonomisiyle, tarihi mirasıyla, el sanatlarıyla, tarımıyla ve turizmiyle ismini duyurmak için çalıştıklarını kaydetti.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüme başlayacağız!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen yıkım programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, köylerde de dönüşüm yapacaklarını belirterek, "ileri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

İdris Güllüce'den Bağcılar'da dönüşüm, iskele ve çevre açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hazırlanıyor" dedi.

İdris Güllüce: Balıkesir, hem kalkınacak hem de çevreyi koruyacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir için hedeflerini anlattı

İdris Güllüce'nin 28 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin İstanbul programı belli oldu. İdris Güllüce 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü programına ilk olarak Bayram Namazı ile başlayacak.

etlik şubesi güllüğolu açıldı mı Haberi

etlik şubesi güllüğolu açıldı mı

İstikrarlı büyümesini sürdüren Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Başkent’in 4’üncü şubesini Etlik’te açtı.Şube açılışı ile ilgili konuşan Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, “Etlik şubemizin açılışıyla birlikte yurtiçinde 22 şubeye ulaştık. Yurtiçinde tamamen öz sermaye ile şubeleşme faaliyetlerini sürdüren bir marka olarak hedefimiz, yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşmak” dedi.


2014 yılında Güllüoğlu baklavalarında kullanılan tereyağı ve su böreklerinde kullanılan peynirin standardını muhafaza etmek için Urfa’da işletmeye açılan modern süt fabrikası yatırımı ve bu yıl da Osmanlı Saray İçecekleri üretimi için Bursa’da modern bir fabrika yatırımına yapan Güllüoğlu ailesinin 5’inci kuşaktaki en büyük temsilcisi M. Nejat Güllü, istikrarlı büyümesini şubeleşme atağıyla sürdürüyor. 


'Yatırımlarla büyüyeceğiz'

Baklavacı Güllüoğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara Etlik'te yeni şubesini açtı. Etlik şubesi ile yurtiçinde 22 şube sayısına ulaşan...