03 / 05 / 2024

Etstur Girnede tatille kongreyi birleştirdi

Etstur Girnede tatille kongreyi birleştirdi

Etstur Kıbrıs Girne’deki Elexus Hotel’i bu yaz açmaya hazırlanıyor. ‘Genişletilmiş ultra her şey dahil’ sistemle çalışacak olan otelde, Ada’nın en büyük kongre merkezi yer alacak

Villa kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Kovid-19 salgını ve uygulanan kısıtlamalar iki yıldır tüm vatandaşların ortak gündemi haline geldi. Kısıtlamalarla geçen kış aylarının gerginliğini herkes tatille atmak istiyor. Kalabalıktan uzak olmak amacıyla villa kiralamalarına talep arttı.

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki!

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki imkanı sağlanıyor. Bekaş Başkent Çiğdem'de 4 blokta 377 daire bulunuyor.

Ege Yapı Etstur seyahat hediye çeki kampanyası!

Ege Yapı'nın Kordon İstanbul iel Batışehir projelerinden daire alanlar 42 bin TL’ye varan Etstur seyahat çeki kazanıyor. 

Ege Yapı'dan ev alan dünyayı geziyor!

Ege Yapı, Batışehir ve Kordon İstanbul’dan ev alanlara dünyayı gezdiriyor. Firma, konut sahiplerine 42 bin TL’ye varan Etstur Seyahat Çeki veriyor.

Kıbrıs Elexus Hotel'in açılışı neden gecikti?

Etstur'un Kıbrıs'ta 200 milyon dolarlık yatırımla hizmete açması beklenen Elexus Hotel'in açılışının geciktiği haberleri geliyor. Grubun 12'nci oteli olarak hizmete girecek olan Elexus'un bürokratik engeller nedeniyle açılmadığı belirtiliyor.

Etstur 2 yılda 2 bin oda satmayı hedefliyor!

Etstur'un 2.5 milyon dolarlık yatırımla kurduğu online şirketi OTA, 2 yılda 2 bin oda satmayı hedefliyor. Şirketin 5 yıllık planı ise ilk 10'a girmek.

Etstur Girne’de tatille kongreyi birleştirdi!

Etstur Kıbrıs Girne’deki Elexus Hotel’i bu yaz açmaya hazırlanıyor. ‘Genişletilmiş ultra her şey dahil’ sistemle çalışacak olan otelde, Ada’nın en büyük kongre merkezi yer alacak

Etstur butik otellere de 9 taksitlik tatil kampanyası uygulayacak!

Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ ve Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, şirketin yeni yapılanması hakkında bilgi verdi.

Etstur'dan butik otellerde 9 taksitlik tatil imkanı!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Etstur'un cirosu erken rezervasyonla yüzde 60 arttı!

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Etstur şehir otelleriyle online satışta büyüyecek!

Etstur, ‘şehir otelciliği’ kanalını hizmet yelpazesine kattı. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ, yeni site hazırladıklarını söylerken, “5 odalı otel de, 5 yıldızlı otel de sitede yer alacak” dedi.

Etstur Girnede tatille kongreyi birleştirdi Haberi

Etstur Girnede tatille kongreyi birleştirdi

Etstur Kıbrıs’ta 72’si süit olmak üzere toplam 650 odalı Elexus Hotel’i bu yaz açmak için son hazırlıklarını yapıyor. ‘Yeni tam pansiyon’ olarak tanımlanan konseptle hizmet verecek olan oteldeki odalar 12 farklı tasarıma sahip olacak.


Elexus Hotel’in yeni konsepti; “Ana restoranda 12 yıllık yabancı içkiler eşliğinde zengin açık büfe hizmeti sunan ve buna ek olarak çocukların mini club’da da tüm gün boyunca yiyecek ve içeceklerden ücretsiz faydalanabilecekleri bir konsept” olarak tanımlanıyor. 


Etstur ve Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Bu yaz kapılarını açmaya hazırlanan bu yeni otelimizle misafirlerimize alternatif tatil destinasyonları sunmaya devam ediyoruz” dedi. Ersoy, şunları söyledi:


Girne merkezine 12 kilometre


“Kıbrıs bizim için özel bir destinasyon. Akdeniz’in tüm dünyayı hayran bırakan güzelliğinin tam ortasında, huzur, eğlence ve dinlenceyi aynı anda sunabileceğimiz bir...