04 / 07 / 2024

Etstur rezervasyon

Etstur rezervasyon

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Etstur şehir otelleriyle online satışta büyüyecek!

Etstur, ‘şehir otelciliği’ kanalını hizmet yelpazesine kattı. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ, yeni site hazırladıklarını söylerken, “5 odalı otel de, 5 yıldızlı otel de sitede yer alacak” dedi.

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohsen Shayegansotoodeh tarafından kuruldu.

Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi!

İstanbul’un çektiği turist sayısını iki katına çıkarma hedefine en büyük destek kruvaziyerden gelecek. Aynı anda üç geminin yanaşabildiği Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi...

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki!

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki imkanı sağlanıyor. Bekaş Başkent Çiğdem'de 4 blokta 377 daire bulunuyor.

Ege Yapı Etstur seyahat hediye çeki kampanyası!

Ege Yapı'nın Kordon İstanbul iel Batışehir projelerinden daire alanlar 42 bin TL’ye varan Etstur seyahat çeki kazanıyor. 

We Haliç'in yüzde 25'ine rezervasyon alındı!

Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi  iş birliğiyle sektöre kazandırdığı We Haliç projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı.

Erken rezervasyon döneminde en çok Kaş tercih ediliyor!

Erken rezervasyon döneminde villa tatili için en çok tercih edilen yurtiçi lokasyon ise Antalya - Kaş oldu.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Cihan İnşaat, Cityscape Turkey'de 25 milyonluk rezervasyon aldı!

Cihan'dan 25 milyonluk satış Cityscape İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılan Cihan İnşaat, Körfez ülkelerinden konut satışı için 25 milyon liralık rezervasyon aldı. Bu rakamın üçte ikisini yatırımcılar oluşturdu.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Etstur rezervasyon Haberi

Etstur rezervasyon

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi. 

Suat Özbek, "Tesislerde fiyatlar 2013 yılına döndü, bunda dış pazardan kaynaklanan önemli etkenler var. Öncelikle Antalya çanağı için ve diğer destinasyonlar için Rus pazarında düşüşler yaşanıyor. Rus pazarının bu sene eksiyle kapanacağını söyleyebiliriz" diye konuştu. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ ise online'de 2015 hedeflerine ulaşacaklarını...