03 / 05 / 2024

 Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi iletişim

 Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi iletişim

Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Aydın tarafından kuruldu.

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar hemen bakın! Tek tek açıklandı, çakılan da var tırmanan da!

Milyonlarca yatırımcıyı ve elinde altını, doları, Euro'su olan vatandaşı ilgilendiren son dakika kazanç rakamları açıklandı. İşte altın, dolar, Euro ve borsadaki son durum...

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar dikkat! Az önce peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki Mart ayının ilk haftasında hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Altın, dolar ve euro... İslam Memiş olacakları peş peşe açıkladı! Rüzgar değil resmen fırtına geliyor! 

İslam Memiş altın, dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Piyasalarda olacakları peş peşe açıklayan Memiş fırtınanın kopacağı tarihleri açıkladı.

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

Dolar ve Euro yükselişe geçti! Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023!

Dolar ve Euro yükselişe geçti... Uluslararası döviz piyasalarında hareketlilik devam ediyor... Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023 son dakika güncel döviz kurları...

Döviz kurlarında fırtına! Dolar bugün ne kadar? 28 Ağustos 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL?

28 Ağustos 2023 Pazartesi günü, vatandaşlar ve yatırımcılar için dolar ve euro alış-satış fiyatları son derece merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü dolar ve euro fiyatları...

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte son dakika döviz fiyatları...

Yatırımcılar ve vatandaşlar haftanın son günü de dolar, euro ve sterlin fiyatlarını araştırıyor. Döviz fiyatları, 27 Ağustos 2023 Pazar günü de arama motorlarında günün en çok sorgulanan konuları arasında yer alıyor. Peki, dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte detaylar...

Euro bugün kaç TL? 26 Ağustos Cumartesi canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları kaç lira?

26 Ağustos Cumartesi günü döviz bürolarına giderek Euro alış ve satışı yapmak isteyenler yoğun olarak Euro kaç TL, ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte  26 Ağustos canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları.

Döviz kurları patladı! Dolar bugün ne kadar? 25 Ağustos 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Bugün, 25 Ağustos Cuma günü, dolar ve euro kurları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Döviz piyasasını yakından izleyenler, güncel dolar ve euro fiyatlarını araştırıyor.

Dolar ve euro sert zemine çakıldı! Dolar kaç TL? Euro ne kadar? 24 Ağustos 2023 güncel döviz kurları!

Dolar ve Euro Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararının ardından sert düşüş yaşadı. Faiz kararı öncesinde dolar 27,30 TL seviyesinden işlem görürken Euro ise 29,55 TL seviyesinden işlem görüyordu. Peki Dolar ve Euro kaç TL oldu?

 Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi iletişim Haberi

 Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi iletişim

Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Aydın tarafından kuruldu.

Euro Belgelendirme Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1- Yönetim sistemleri, ürün ve personel belgelendirmesi ve muayene hizmetleri ile ilgili güncel standartlara göre belgelendirme ve eğitim hizmetleri sunar, Belgelendirme yaptığı belirtilen bu konularda herhangi bir danışmanlık hizmeti sunmaz. 2- Kalite yönetim sistemi ile ilgili alanlarda geliştirme, planlama, sertifikasyon, belgelendirme, test ve muayene hizmetleri, gözetim hizmetleri, uluslararası kalite ve güvenlik standardına bağlı sistemlerin denetim ve sertifikasyonu ile belgelendirme hizmetlerini yapmak, 3- Her türlü motorlu kara, hava, deniz taşıt araçlarını ve parçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı satımı, ithalatı, ihracatı, servis, bakım onarım ve pazarlamasını yapmak. 4- Kalite testleri Avrupa Birliği direktiflerinde yer alan...