27 / 05 / 2024

euro kuru arttımı

euro kuru arttımı

Dolar ve eurodaki artış turiste yaradı. Geçen yıl 1.000 euroya tatil yapan bir turist dövizdeki artışla artık 750-800 euroya tatil yapabilecek. Döviz bazında yüzde 25 indirim Akdeniz’de otelleri şimdiden doldurdu.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Euro bölgesinde enflasyon son 2 yılın altına gerilerken euro kuru 30,16 TL oldu! 

Euro Bölgesi'nde ekim ayı tüketici fiyatları yıllık bazda düşüşe geçti. Böylece son 2 yılın en düşük seviyesini test ederken, Euro kuru ise 30.16 TL seviyesinde değerleniyor...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Kan kaybeden euro kuru için rakam geldi! Yatırımcılar bu rakama odaklandı! İşte Euro/TL bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşüşe geçen döviz kurları ile ilgili tahminler ve yorumlar gelmeye devam ediyor. Özellikle sert düşüş yaşanan euro için uzman isimden rakam açıklaması geldi. İşte euro kuru bu kadar olacak...

Euro kuru haftaya nasıl başladı? Bugün Euro/TL ne kadar? 21 Ağustos Euro/TL kuru

Dolar/TL kuru cuma gününü önceki kapanışının hemen üzerinde 27,107 liradan tamamlamasının ardından bugün 27,16 lira ile yeni haftaya başladı. Peki euro kuru haftaya nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru ne kadar? İşte 21 Ağustos Euro/TL kuru.

13 Ağustos Pazar güncel euro kuru! Euro bugün kaç TL? 

Euro/TL kuru bugün ne kadar? Güncel euro kuru kaç lira oldu? Euro bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte 13 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Elinde 1 Euro'su bile olanlar hemen göz atın! 1 Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika 25 Temmuz 2023 Euro kuru!

Son dakika euro/TL kuru alış-satış fiyatları sık sık merak konusu oluyor. 25 Temmuz 2023 Euro kuru ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tapu harçları arttı mı? Tapu harç ücretlerinde son dakika! Şimdi bakın!

Tapu harçları arttı mı? Tapu harç ücretlerinde son dakika... Şimdi tek tek açıklanan bu detaylara bir bakın...

2023 tapu masrafında son dakika! Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023!

2023 tapu masrafında son dakika... Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023...Hemen bakın...

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Euro kurunda son dakika!

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Pazar Euro kurunda son dakika...

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

euro kuru arttımı Haberi

euro kuru arttımı

Döviz kurunda meydana gelen artış, yerli turistin tatil maliyetini yüzde 25-30 oranında artırdı. Türk Lirası’nın değer yitirmesini fırsat bilen yabancı turistlerin erken rezervasyonlarında ciddi artış yaşanıyor. Turizm sektörü temsilcilerinden alınan bilgiye göre, geçen yıl 35 milyon turist ağırlayan Türkiye, 2014’te yüzde 12 artış bekliyor. Turistlerin Türkiye’yi tercihlerinde yaşanan artış, döviz kurundaki yükselişe bağlanıyor. Döviz kurunun son bir yılda ortalama yüzde 25-30 artmasıyla, Avrupalı turist için Türkiye’de tatil yaklaşık dörtte bir oranında ucuzladı. Turistler, İspanya, Yunanistan, İtalya ve Kuzey Afrika seçeneklerinden vazgeçerek rezervasyonlarını Türkiye’ye yönlendirdi.



200 EUROLUK AVANTAJ


Tur Operatörleri Dönem Sözcüsü Cem Polatoğlu, döviz kurunun yükselmesinin yabancı turistin Türkiye’ye ilgisini artırdığını söyledi. Türkiye’nin yabancılar için ucuz bir ülke olmaya başladığını vurgulayan Polatoğlu, “Geçen yıl Türkiye’de 1.000 euroya tatil yapan bir turist...