29 / 04 / 2024

euro ne olur yorum

euro ne olur yorum

Bugün piyasalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bugün tüm gözler piyasada iken gram altın, euro ve sterlin bir anda şahlandı. Altın kahini bu konudaki açıklamalarında yine tam on ikiden vurdu. İşte merak edilen altın, dolar ve euro yorumları...

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro ne olur? Euronun geleceği seviye açıklandı!

Euro/TL kuru dün 22,47 TL'den kapanış yaptı. 3 Haziran Cumartesi günü ise euro/TL kuru güne 0,28 düşüşle başlarken yatırımcılar ''euro ne olur? Elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte euro kurunun geleceği seviye...

14 Mayıs seçiminden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

14 Mayıs seçimine son bir gün kaldı. Vatandaşlar 14 Mayıs seçimlerinden sonra euro kurunun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Seçimden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt geldi!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar euro kurundaki son durumu takip ediyor. Peki eurı seçimden sonra ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? 

Kıyıda köşede eurosu olanlar acilen bakın, dolar yükselirse euro ne olur?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü güne yatay şekilde başladı. Bugün de aynı seyrine devam eden doların yönü yarın belli olacak. Peki dolar yükselirse euro ne olur? Kıyıda köşede eurosu olanlar acilen bakın...

Euro bu hafta ne olur? Euro geçtiğimiz hafta ne oldu?

Euro kuru fiyatları bu hafta gündemin en çok merak edilen konuları arasında yer aldı. Vatandaşlar 1 euro ne kadar oldu? Euro düştü mü, yükseldi mi? Euro ne kadar oldu? merak ediyor. Peki euro fiyatları ne oldu, euro bu hafta ne olur? İşte ayrıntılar haberimizde...

Euronun gücü bu haftaya yetecek mi? Euro kaç lira oldu? Bu hafta euro ne olur?

Euro kuru yükselmeye devam ediyor. Bugün euro/TL uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Euro hafta sonunun ilk işlem gününe 16,82 liradan başladı. Peki euro geçtiğimiz hafta ne oldu, bu hafta ne olacak? 

Elinde euro olanlar dikkat! Euro/TL haftayı nasıl geçirdi, euro ne olur bu hafta?

Elinde euro olan vatandaşlar euro kurunu yakından takip ediyor. Milyonlarca vatandaş doların güçlenmesi karşısında euronun ne olacağını merak ediyor. Peki euro haftayı nasıl geçirdi? Euro ne olur bu hafta? İşte merak edilenler...

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı sakin kapattı. Rusya Ukrayna savaşında ateşkes haberleri ve Rusya'ya yaptırımların artması euro kuru üzerinde etkili oldu. Peki euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Gelecek hafta euro kuru ne olur?

Kiracı ile ev sahibi arasında kira kontratı olmazsa ne olur?

Gayrimenkul kiralama işlemlerinde, ev sahibi ile kiracı arasında yapılan anlaşmaya dair kira kontratı imzalanıyor. Peki, kiracı ile ev sahibi arasında kira kontratı olmazsa ne olur?

İşyeri çöp vergisi ödenmezse ne olur?

Belediyelerin çevre temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar adına ödenmesi gereken vergiye çöp vergisi deniyor. Peki, işyeri çöp vergisi ödenmezse ne olur?

Emlak alım satım vergisi eksik ödenirse ne olur?

Tapu dairesine belli oranlarda vergi ödemesi yapılıyor. Hem alıcı hem de satıcı tarafından ödenmesi gereken bu vergi için kimi zaman satış bedeli olduğundan daha az beyan edilebiliyor. Peki, emlak alım satım vergisi eksik ödenirse ne olur?

Yasal mirasçılar mirası reddederse ne olur?

Mirasçılar kalan mirası reddedebiliyor. Ölümü tarihinde mirasbırakanın ödemeden aczi açıkça belli veya resmen tespit edilmiş ise, miras reddedilmiş sayılıyor. Peki, yasal mirasçılar mirası reddederse ne olur?

İntifa hakkı sahibinin ölümü halinde ne olur?

Gayrimenkul sahibi başkası olsa da kullanım hakkının başkasında olması durumuna intifa hakkı deniyor. Peki, intifa hakkı sahibinin ölümü halinde ne olur?

euro ne olur yorum Haberi

euro ne olur yorum

Altın kahini islam Memiş dün, yatırımcıları bugün olacaklar için uyarmıştı. Yatırımcılara dün, altın, dolar ve euronun yükseleceğini söyledi ve yatırımcılara hazır olun demişti.

TAM ON İKİDEN VURDU

Altın kahini yine tam on ikiden vurdu:  "Borsada yataş bir açılış var. Döviz ve emtia fiyatlarına baktığımız zaman ise televizyonlarda gördüğünü rakamlar geçerli değil bunu baştan söyleyeyim. Dolar TL kuru şu an itibariyle 15.55 lira seviyesinde. Televizyonlarda böyle. Dolar bütün dünyada değer artışlarına devam ediyor. Dolar endeksinin yükselmesi bizim gibi ülkelerde dolar kurunu yükselten faktörler arasında" dedi ve uyarılarda bulundu...

GRAM ALTIN, DOLAR, EURO ŞU ANDA NE DURUMDA?

Şu an itibariyle dolar endeksi 104 doların altına inmesine rağmen Türkiye'de dolar-TL kuru yükselmeye devam ediyor. 15.85 liradan işlem görüyor.

Euro TL kuru 16,62'yi gördü. Sterlin TL döviz...