25 / 05 / 2024

Ev alacaklara altın tavsiye

Ev alacaklara altın tavsiye

Faizlerde düşüş trendinin yeni başladığını kaydeden bankacılar, 3 ay içinde konut kredisi faizlerinin yüzde 0.69-0.72 seviyelerine kadar inmesini beklediklerini belirtiyor.

Eylül 2021'de İstanbul'da konut metrekare fiyatı 15 gram altına denkti! Şu an 22,4 gram altın oldu!

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Yatırımcılar ve ev alacaklar fiyatların düşüp düşmeyeceğini araştırıyor. Peki konut fiyatları dolar ve altın bazında ne durumda? 

Ünlü kripto fenomeninden altın alacaklara çok önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın!

Altın yatırımı yapmak isteyenler uzmanların tavsiyeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için çok önemli bir uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın konu ile ilgili o paylaşımı...

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

İslam Memiş'ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarını değerlendirerek, altın alacaklar için net açıklamalar da bulundu.

Önce arsa, sonra ev sahibi olmak gayrimenkulde altın formül oldu! Bu riskleri sakın gözden kaçırmayın! 

Artan konut maliyetleri, gayrimenkulde önce arsa, sonra ev sahibi olmayı altın formül haline getirdi. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Altın alacaklar dikkat! Yatırım yapayım derken dolandırılmayın!

Altın alacaklara sahte altın konusunda bir uyarı geldi. Finans Analisti İslam Memiş, altın alırken nelere dikkat edilmesi, gerçek altında rengin ve hafifliğin nasıl olması gerektiğini paylaştı. İşte detaylar...

Altın alacaklara ünlü kadın analistten flaş uyarı. Altın alacaklar sakın atlamasın

Ünlü analist Hatice Kolçak altın fiyatları hakkında altın alack vatandaşlara yönelik önemli bir tavsiyede bulundu.

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

Gayrimenkul Uzmanı'ndan ev alacaklara uyarı: 'Ev almak bu detaylara dikkat edilmezse daha da zor olacak!

Ev alacaklara uzmanından uyarı geldi. Bazı detaylara dikkat edilmemesi durumunda ev alımının daha da zor olacağına vurgu yapıldı. Birçok detayı vurgulayan gayrimenkul uzmanı bunlara dikkat edildiğinde daha sağlıklı bir seçim yapılacağını belirtti. İşte ev alacaklara önemli uyarılar…

Ev alacaklara altın tavsiye Haberi

Ev alacaklara altın tavsiye

ABD Merkez Bankası FED'in,nisan sonuna kadar faiz artırımının gündemde olmadığı, faiz artırımlarına başlansa bile bunun bebek adımları ile olacağı sinyalini vermesi piyasalara olumlu yansırken, faizlerde de hızlı düşüş yaşanmasına sebep oldu. 10 yıllık gösterge faiz 1.5 yılın en düşüğü olan yüzde 7.41'e inerken,iki yıllık faiz ise yüzde 7.47'e geriledi. Tahvil faizlerinde yaşanan düşüş kredi faizlerine de yansırken konut kredilerinde aylık faiz oranları yüzde 0.83'e kadar indi.


FAİZİN YÜZDE 0.69'A İNMESİ BEKLENİYOR

Faizlerde düşüş trendinin yeni başladığını kaydeden bankacılar, 3 ay içinde konut kredisi faizlerinin yüzde 0.69-0.72 seviyelerine kadar inmesini beklediklerini belirtiyor. İlk çeyrekte enflasyondaki düşüşün devam edeceğini ve Merkez Bankası'ndan faiz indirimi beklediklerini kaydeden bankacılar, bunun da kredi faizlerini daha da aşağı çekeceğini belirtiyor. Konutta bankaların tabela faizleri şu anda yüzde...