06 / 05 / 2024

ev boya badana ürünleri

ev boya badana ürünleri

Türkiye'de 20 milyonluk bir konut stoku bulunuyor ve her yıl 2.5 milyon konutun boyanması gerekiyor. AVRUPA devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor.

Kiracı evi boyatmazsa ev sahibi kiracının depozitosundan keser mi?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında son zamanlarda yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Ev sahibi depozitodan boya masrafı kesintisi yapabilir mi? İşte sorunun cevabı ve ayrıntılar...

Kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mı?

Kiracı ve ev sahibi arasında anlaşmazlık yaşanan durumlardan biri de evden çıkarken badana yapma şartıdır. Çoğu ev sahibi, bunun bir zorunluluk olduğunu iddia ederek kiracılara badana yapmaları gerektiğini belirtiyor. Peki kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mıdır? İşte asıl detaylar...

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Şok iddia: Duvarları çatlak binaları badana yaptırıp satıyorlar!

Adana Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Melih Baki, yapımı tamamlanan çok katlı bodrumlu apartmanların altının su dolduğunu söyleyerek, "Temeli su dolduktan sonra duvarlarında çatlaklar meydana gelen evler, ev sahipleri tarafından badana yaptırılıp satışa çıkartılıyor" diye konuştu.

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Bursa'daki patlamada ölenlerin ailelerine ev verilecek!

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, 8 Kasım'da bir iplik-boya fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 5 işçinin ailesine, OSB'nin kentsel dönüşüm projesinden ev vereceklerini açıkladı..

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Boya sanayicileri 'badana kanunu' istiyor!

Türkiye'de 3 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan boya sektörü, yıllık 6,5 litre olan bireysel tüketimi iki katına çıkarmak için harekete geçti.

Mersin Erdemli'de camiler onarılıyor!

MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde belediye ekipleri, camilere bakım yaparak onarım, boya-badana işlerini yaptı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak ilçede bulunan tüm camilere yardım ettiklerini belirtti.

Sarıyer'deki 44 okul yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, öğrencilerin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanması ve sağlıklı ortamda eğitimlerini sürdürmeleri için, 44 okulun boya badana, bakım, onarım ve bahçe düzenlemeleri işlerini yaptı...

Hükümlüler Adana'daki okulları onarıyor!

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Badana ve duvar kağıdına 5 ayda 9 milyon TL talep!

Armut.com, Türkiye’de son dönemdeki boya badana taleplerini analiz etti. Buna göre, 2015 yılının ilk 5 ayında boya ustasına yönelik taleplerin toplam büyüklüğü 9 milyon TL'yi aştı.

Yılda 2.5 milyon ev boya ile yenileniyor!

Türkiye'de 20 milyonluk bir konut stoku bulunuyor ve her yıl 2.5 milyon konutun boyanması gerekiyor. AVRUPA devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor.

ev boya badana ürünleri Haberi

ev boya badana ürünleri

AVRUPA devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor. Türkiye boya sektörünün iç pazar büyüldüğü 2.2 milyar doları aştı. Boya hayatımızın her alanından kullanılan, yaşamımızı renklendiren ve değer katan bir ürün. Dekoratif özellikleri ile öne çıkan ürünlerin yanı sıra sanayinin hemen hemen tüm kollarında boyayı görüyoruz. Boya sektörünün renkli vitrini dekoratif boyalar da uygulandığı mekânları sadece renklendirmekle kalmıyor, aynı zamanda, çevreci özellikleri sayesinde koruyup değer katıyor. 


DEĞİŞİMİN UCUZ YOLU 

Boya teknolojileri ve yeni gelişmelere uyum konusunda, ülkemiz ABD ve Avrupa gibi gelişmiş ülke pazarlarının gerisinde değil. Kalite ve teknoloji olarak Avrupa ile yarışıyoruz. Avrupa pazarındaki durgunluk ve üretim rakamlarının gerilemesine karşın Türkiye iç pazarı dinamik ve büyümeye devam ediyor. İnşaat boyaları ya da diğer adıyla dekoratif boyalar kategorisinde sektörün satışları yüzde...