06 / 05 / 2024

ev boya yenileme

ev boya yenileme

Türkiye'de 20 milyonluk bir konut stoku bulunuyor ve her yıl 2.5 milyon konutun boyanması gerekiyor. AVRUPA devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor.

Kiracı evi boyatmazsa ev sahibi kiracının depozitosundan keser mi?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında son zamanlarda yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Ev sahibi depozitodan boya masrafı kesintisi yapabilir mi? İşte sorunun cevabı ve ayrıntılar...

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Bursa'daki patlamada ölenlerin ailelerine ev verilecek!

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, 8 Kasım'da bir iplik-boya fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 5 işçinin ailesine, OSB'nin kentsel dönüşüm projesinden ev vereceklerini açıkladı..

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Yılda 2.5 milyon ev boya ile yenileniyor!

Türkiye'de 20 milyonluk bir konut stoku bulunuyor ve her yıl 2.5 milyon konutun boyanması gerekiyor. AVRUPA devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor.

Bir eve ne kadar boya gider?

Evin kaç yılda bir boyanması gerektiği, kullanım şekli ile doğru orantılı oluyor. Peki, ev kaç yılda bir boyanır? Bir eve ne kadar boya gider? 2015 yılında bir evin boya masrafı ne kadardır?

Teksprint Ev Tekstili Boya Baskı Mobilya İmalat Satış ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksprint Ev Tekstili Boya Baskı Mobilya İmalat Satış ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sarıalioğlu tarafından 100 bin liralık sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Filli Boya'dan hayvan hakları adına duyarlı girişim!

Filli Boya, İpsala Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Dünya’da ilk kez hayvan haklarını korumak adına gerçekleştirilen uluslararası federasyonların etkinliğini destekledi. Filli Boya'dan hayvan hakları adına duyarlı girişim...

Patrick Dempsey Los Angeles'ta ev satın aldı

Hollywood'un ünlü aktörlerinden Patrick Dempsey ve eşi Jillian, tüm dünyayı sarsan ekonomik krize inat, Los Angeles'ta yeni bir ev satın aldı

Kira öder gibi ev alma dönemi!

“Önce Otur Sonra Öde” kampanyası başlatan inşaatçılar, taksit ödemelerini teslim tarihine öteledi.Böylece kira öder gibi ev sahibi olma dönemi başladı

İngiltere'de ev fiyatları Nisan ayında da düşmeye devam etti

İngiltere'de Mart ayında yükselişe geçen ev fiyatları, Nisan ayında tekrar düşüşe geçti

İstanbullu Ankaralı İzmir'den ev istiyor

Güzelbahçe Lagün Evleri'yle dikkat çeken Özdemir İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Ali Özdemir, ÖTV indiriminden sonra ev piyasasını değerlendirdi

ev boya yenileme Haberi

ev boya yenileme

AVRUPA devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor. Türkiye boya sektörünün iç pazar büyüldüğü 2.2 milyar doları aştı. Boya hayatımızın her alanından kullanılan, yaşamımızı renklendiren ve değer katan bir ürün. Dekoratif özellikleri ile öne çıkan ürünlerin yanı sıra sanayinin hemen hemen tüm kollarında boyayı görüyoruz. Boya sektörünün renkli vitrini dekoratif boyalar da uygulandığı mekânları sadece renklendirmekle kalmıyor, aynı zamanda, çevreci özellikleri sayesinde koruyup değer katıyor. 


DEĞİŞİMİN UCUZ YOLU 

Boya teknolojileri ve yeni gelişmelere uyum konusunda, ülkemiz ABD ve Avrupa gibi gelişmiş ülke pazarlarının gerisinde değil. Kalite ve teknoloji olarak Avrupa ile yarışıyoruz. Avrupa pazarındaki durgunluk ve üretim rakamlarının gerilemesine karşın Türkiye iç pazarı dinamik ve büyümeye devam ediyor. İnşaat boyaları ya da diğer adıyla dekoratif boyalar kategorisinde sektörün satışları yüzde...