29 / 04 / 2024

ev depozitosu

ev depozitosu

Arnavutköy’de evine hasar vermesi nedeniyle kiracıya depozitosunu iade etmeyen Hüseyin Vatansever hayatının şokunu yaşadı. Eve 40 arkadaşıyla dönen kiracı duvar ve kapılara zarar verdi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Depozito kavgası büyüyor! Siz de davalık olabilirsiniz!

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmüyor ve gün geçtikçe büyüyor. Fahiş zam talebini kabul etmeyen ve evi tahliye eden kiracılar depozito alırken zorluklarla karşılaşıyor. İşte 10 soruda kiralık ev depozitosu hakkında bilinmesi gereken her şey...

Ev sahiplerinin öğrenci depozitosu çılgınlığı! 

Üniversite tercihlerin açıklanması ve yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerin ev arayış sorunları başladı. Diledikleri gibi ev bulan öğrenciler ev sahiplerinin depozito talebi ile karşılaşıyor.

Kira depozitosu ne zaman ödenir?

Gayrimenkul kiralama işlemlerinde, ev sahibi ile kiracı arasında anlaşma sağlandığı takdirde kira sözleşmesi imzalanması gerekiyor. Peki, kira depozitosu ne zaman ödenir?

Kiracı depozitosu 2015!

Ev veya işyerini kiraya veren mal sahipleri kiracısından taşınmaza taşınmadan önce kira depozitosunu isteyebiliyor. Peki, kiracı depozitosu 2015 ne kadar? Kiracı depozitosu nasıl tahsil edilir?

Ev kirası depozitosu ne kadar?

Ev kiralamalarında, ev sahibi ile kira sözleşmesi imzalanıyor. Ev kiralarken yapılan masraflar arasında 1 aylık kira bedeli ile depozito masrafları bulunuyor. Peki, ev kirası depozitosu ne kadar? İşte ev kira depozito bedeli..

Kira depozitosu için icra takibi!

Kiracı evden çıkarken evi temiz bıraktıysa ve içerde de kira bırakmadıysa kira depozitosunu da geri alabiliyor.Eğer ev sahibi kirayı vermiyorsa hukuk yollara başvurabiliyor.İşte kira depozitosu için icra takibi!

Ev sahibi ne kadar depozito isteyebilir?

Kira depozitosu, Kiracılar Yasasına göre, vadeli hesaba yatırılan ve faizi kiracının olan güvence parası olarak ifade ediliyor. Peki, ev sahibi ne kadar depozito isteyebilir?

Kira depozitosu nasıl geri alınır?

Kiraladığınız daireyi, sözleşmede belirtilen esaslar dahilinde aldığınız gibi bıraktığınızı ancak, ev sahibinin bazı problemlerin evde kiralamadan önce olmadığını iddia ettiğini farz edelim. Böyle bir durumda kira depozitosu nasıl geri alınır?

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

ev depozitosu Haberi

ev depozitosu

Arnavutköy’de bir yıldır oturduğu evden ayrılmayı düşünen kiracı, ev sahibinin depozitoyu vermemesine sinirlenip hıncını daireden aldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; dairede bulunan tüm odaları tornavida ile çizen kiracı kapıları tekme atıp kırdı. Öfkeli kiracı evde bulunan kombiyi de söküp alarak, kayıplara karıştı. Kiracısı evi boşalttıktan sonra eve giren ev sahibi ise polise giderek şikayet etti.

Ev sahibi ve kiracı arasındaki tartışma Arnavutköy’de yaşandı. Ev sahibi Hüseyin Vatansever Arnavutköy Merkez Mahallesi Ahenk sokakta yer alan dairesini 1 yıl önce M.Ö.’ye kiraya verdi. 1 yıl boyunca kiracısı olan M.Ö.’nün geçtiğimiz hafta evden çıkacağını ve Silivri’ye taşınacağını ev sahibi Hüseyin Vatansever’e söyledi. Vatansever’ de evde bazı tamir ve tadilat işleri yapılması gerektiğini kiracısına söyledi. 1 yıl önce sıfır daireyi...